Eiii Aariz……

Posted: 14/10/2010 in Aariz, son

Hello….
Hari ni tak de n3 membebel2..jez nak share gamba dak Aariz yang sgt kretip time tido.Aduhai..nak,mcm gini punye pesen tido pun ada yer.
Gambar ni hsbn Ell yg ambik.Tengok Aariz mcm ni terus Ell tersenyum2. hehehe
Meh kita tengok muka die,betul ke tidak die tengah tido.Hehehe tido kan..
Agak2 apa ekk die mimpi tu..

Lastly u’ols,mana komen u’ols dlm blog Ell ni yg tak berbalas…dah Ell selesaikan semalam ye.Jangan ada yang kecik ati pulak tengok komen u’ols tak berbalas2…Ell mintak maaf bebanyak diatas kesulitan.Hahahah sulit lh sgt kan.
Ok,sampai ketemu lagiiii
Comments
  1. suffer8zine says:

    ni breakdance ke ape:P cumil2

  2. Ati Masrif says:

    ala comelnya…biasala boys mmg selesa kangkang camtu..hehhe

  3. Dee says:

    sib baik tidur tgn mcm garu tapak kaki..kalo kaki masuk mulut? ehem..ehem..hahaha..

  4. TuYa says:

    salam kak..comel nya dia tdo..leh lak lena ek..hheheh

  5. Shiela Latif says:

    comeilnyerr aariz babe…geram aku tengok…huh!

  6. Lieya says:

    Salamm menyinggah ell.. jom joint contest… tepek gambo Aariz yg comey tu…heeee

  7. ~ Lady ell ~ says:

    suffer8zine>>acrobatic la kot…:)Ati masrif>>oh ye ke…kalo boy rajin kangkang2 ekk.hehehe..

  8. ~ Lady ell ~ says:

    dee>>heheh ye ye nk cakap die mintak adik kan…hahaha ada2 je.tuya>>rasanya die tak lena kot…dh hampir nk terjaga lh tu.tp mata still ngantuk..tu yg trlelap semula.:)

  9. ~ Lady ell ~ says:

    shiela latif>>alah,biasalah baby kan mmg geram ditengok.eh,adam dh pandai apa ekk.lieya>>insya'allah lieya,sori aritu tak menyempat nk join…hehe

  10. rasp says:

    hehehehehe lawak plak tengok…ntah apa lahhhh yg dimimpikan sampai gitu gaya tidonya😀

  11. ~ Lady ell ~ says:

    diarihatiku1976>>mekasih…:Prasp>>ha'ah tu la..tah apa agaknye.jgn nnt beso jadih ahli gimnastik kot..hahaha

  12. CatlinaFly says:

    salam dear…jemput join my contest..ade dua kategori(lucky draw & contest bergambar)..nanti pilih lah mane satu k..http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

  13. qellissa says:

    bergaya sgguh si kecik tu tido..sgt comel..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s