Aariz @ 1 mth

Posted: 22/02/2010 in Aariz, son

Monday,Feb 22,2010

Cak! hai alls..
Aariz dh bukak mata dengan besar..susah gak nk tengok Aariz bukak mata besar cenggini.Maklum lah,baby besar ni kan asyik lah nk tido je.So far,perkembangan Aariz utk sebulan ni mcm baby lain gak.

Syukur,setakat ni Aryan pun tak bnyk hal n ngan Aariz. Dia tak berapa mengacau sangat,paling tidak pun kissed je.
Patutnya harini Ell gi klinik utk timbang weight Aariz,tp atas nasihat misi yg dtg rumah aritu biasanya hari isnin mmg ramai org, so dia suggested Ell dtg hari selasa.Makanya esoklah Ell boleh tahu perkembangan weight Aariz berapa.Masa 20hari,weight Aariz naik 0.6kg dr lahir. Apa2 pun Ell akan sentiasa berdoa mudah2an Aariz n juga ank2 Ell yg lain agar sihat sentiasa dn dijauhi dr segala penyakit yg merbahaya serta dilindungi olehNya InsyaAllah..

Ok u’ols,beberapa hari je lg Ell nk habiskan pantang Ell nih.kalau ada masa nnt Ell aktif semula as a blogger k.Dsamping segala tanggungjawab, Ell akan melakukan aktiviti rutin spt biasa sblm2 ni (update blog,lawat blog kwn2, komen blog dsb.).Itupun kalau berkesempatan,faham jelah kalau dh ber ank kecik ni kan.
K, later u’ols…
Comments
  1. iena hamdi says:

    cumel nyer… kadang tu teringin nak ada baby boy lagik.. almaklum dah ada 2 org pompuan ni kan.. huk huk huk….

  2. AQisH says:

    geramnyer tgk baby..rasa mcm nak cium je kann..my turn bln 7 ni😉

  3. cumelnyer..geramnyer…cutenya…mcm2nya lah…moga sihat sumenya anak2 ell ye…

  4. rasp says:

    anak ku aariz hehehehe…leh gitu tak…i mmg soooooo suka namanya…choooooooommmeeelll lah sis aariz nie…mmg byk rupa aryan kan…pengakuan : hadiah dah beli sebulan kot, post je blum huhuhuhuhu….

  5. AISYAH HANI says:

    comelnya… ni buat teringin nak ade baby nih!!!

  6. zeti says:

    comey la aariz ni.. suci je muka dia🙂 best la aryan, ada mmber nk ajk main nnt.

  7. Dee says:

    bila tgk baby cute sana sini..rasa geram je..rasa nk tmbh lg sorang..tp bila tgk gelagat 2 org puteri kt umah yg sentiasa bercekau..membuatkan ku rasa..lmbt lglah jawabnya..hahaha..

  8. LoVEaQshA says:

    owh Aariz makin tembamla,cutenya..~!!hehe msti cute kn bla tgk bby tdo jer lagila bertmabah molat..

  9. Lieya says:

    Alaaaa laaaaa… comeinyee anak ko Ell….

  10. Sangat cumel laa…mata dia memang beso! hehe…sukanya la dapat cium baby…~semoga sis n family sihat selalu

  11. ~ Lady ell ~ says:

    iena hamdi>>tak pe kak..pelan2.:)Aqish>>bleh tahan berderet yg nk dpt bby tawon ni ekk.

  12. ~ Lady ell ~ says:

    myra>>mekasih…rasp>>boleh aja sis..anggap je Aariz mcm ank u..kan ell penyambung hasrat u kan..:Palahai..apa lh susah2 sgt sis nih..

  13. ~ Lady ell ~ says:

    aisyah hani>>sapa yg tk teringin ada bby yang..try la.:)zeti>>bby yg suci tanpa dosa..gitulh rupanya..:)Aryan tk usik pun adik die..main ngan kakaks die jugak.

  14. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>biasanye gitu la..kalau tk de bby nk bby kalau bby dh beso rasa nk lg..itu baru 2 org puteri..kalau dh ada putera nnt,hui..jawab le.tp kan dee,kalau yg atas nya girl,boy yg bawah tu tk berapa nakal sgt la..LoveAqsha>>zura,mmg cute tengok bby tido..tp rasa nk usik je biar die jaga n main2.:)

  15. ~ Lady ell ~ says:

    lieya>>mekasih..ank2 nyau ko pun comel aku suke gak..:)brilliant marjan>>tq adik..:)

  16. Nad Eusoff says:

    ni kalau besar nantigerenti handsome!

  17. Redbloodsnow says:

    alololo..comeynyerrr!!! geram tgk🙂

  18. Izan says:

    comeynyer dia. take care yer ell… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s