>Berjejak Kasihan di Open House (2)

Posted: 12/10/2010 in friends, hari raya

>

Bertarikh 2 Oktober 2010 adalah detik2 bersejarah antara Ell dengan teman sepengajian time kanak2.Harus Ell kata bersejarah ae u’ols…plus minus lebih kurang 17 ke18 tahun we’ols tak jumpa.We’ol classmate since standard 3 pastu terpisah lepas dia dimasukkan ke sekolah berasrama ketika form 1.Memang betul2 berjejak kasihan nih.
Macam tak percaya we’ol boleh berjumpa semula disebabkan fesbuk.Tu lah die fesbuk ni,kalo kene gayanya digunakan..elok jadinya kan.Yang sedihnya bila dia kata time kawen dulu takde sorang pun kawan2.Yelah dat time tak tau mana nk kontek all da ex-classmate.Yang ada sedare mara n kenalan rapat je lah.
Memula sampai tak kenal yang mana satu sebab adik beradik die semua serupa je.6 beradik 5org perempuan.Dan akhirnya…kami bertemu…nyaris dia nak panggil Marsha tu Ell.hahaha.Dah katanya mencopy habis muka maknye ni zaman kanak2 kan.Tapi die masih bleh cam muka Ell walaupun Ell dah lain sangat katanya. See bentuk mukanya, comelkan?tengok ar besornya muka Ell tu.And die dari dulu pun mmg cumell n kecik molek kira umpamanya Ell macam Marsha n die macam Dina lah gitu.:)
Masuk jap lah rumah die sebab time tu pun die tengah bergambaran dengan fmly die.Open house die ni meriah la sbb sambut menantu omputih balik coz raya pertama lum tiba malaysia lagi katanya.Adoi mak..nmpak sangat Ell macam org tua dalam gambo ni.
Mariana & Aariz
sementara Ell n hsbn n kids makan2
 Tadaaa…menu of da day.Kambing golek u’olsss.rasanya peliharaan abah die sendiri kot sbb die kata belakang rumah ada kandang kambing.Plus sosej saiz xl.raja besor sosej dier…sedap pulak tu,ayam cheese n daging blackpepper berlada.Adoi..mmg tak bleh tahan.kalo tak balun mmg tak reti nak tos lah air liur nih.:D
 
  Lagi menu yang lazat2.Tapi tak heran dah sbb dah melekat ngan kambing je.:)
Untuk Nana terima kasih yg tak terhingga walaupun aku tak bg pun link blog aku ni kat ko.Harap dapat disampaikan diangin lalu jelah ye.:)
Dan dan dan….ada lagi. Disebabkan fesbuk jugak Nana ni dengan  kazen hsbn is ex-classmate sekolah menegah rupanya. Ada connection lain lah pulak kan.
So,harap2 kita akan terus keep in touch yer.
Comments
  1. Dee says:

    >fuh..makanannya beratur panjang..suma nmpk sodap2..

  2. Tihara says:

    >seronok nye dpt jpe kawn2 lama.

  3. ~ Lady ell ~ says:

    >suffer8zine>>rezeki jgn ditolak…mkn kn rezeki.Dee>>tu arr..beratur2 pun tak sempat nk jamah semua.abis melantak kambing,sosej ngan satay je.Tihara>>adui kak…tak pernah rasa hepinya dpt jumpa kwn lama.sgt2 teruja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s