>test test….

Posted: 25/03/2011 in Uncategorized

>

 
Hello alls….Ell dah balik dari jakarta benornyer…Hari Ahad lewat malam sampai rumah.Cuma lum sempat nak update blog lagi.Apa tak nyer..gasak meng upload gambo kat FB je..haha.Kan sebelum gi holiday tu Ell ada bgtau yg monitor pc ni dah habis hayat..balik2 tu mmg frust arr tak dapat nak update apa2 kat blog pasal holiday tu kat u’ols…hari isnin,kids ponteng sekolah n manager kewangan kata ‘jom kita g JB beli monitor’ heheh laju je arr ngekor kan…sekali beli jangan tidak2 ko..terus beli Acer 23inch with LED Tech.Memang puas hati I tell you.Mcm disuruh2 je kita ni duk dpn pc.Hai makinlah bersemangat Ell nk ngadap pc hari2 mcm ni,jgn marah bang.So balik rumah je terus bedesup pasang. Cek fb tu ni tk sedar masa brlalu.Dsbbkn hari dah lewat malam sngat..kecundang gak ah dari nak update apa2.
Tp lps tu hari selasa,rabu n khamis…gigih arr upload gambar2 dlm FB.pasal apa sampai 3 hari plak ekk..dah banyak sangat gambo2 u’ols…jadi memang makan hari lah kan.hehe.
Balik pulak dapat berita happy lagi yang Aariz menang cnts sleeping angel.YaAllah…rezeki melimpah betullah.terima kasih untuk penganjur cnts kak Hidayati dan sekutunya..dari http://hidayatimohamed.blogspot.com sebab bg peluang utk menang.Mudah2 rezeki kak yati pun bertambah2 ya.hehe mcm membodek ke?
Ok,n3 ni tak de pape yg menarik cuma nak test saham ku masih ada atau dh menjunam teruk..maklumlah berapa lama dh blog u’ols pun tak menjengah kan…tengoklah esok ke lusa ke tulat ke…kalau ada masa ell update pasal holiday ke Jakarta n Bandung tu dn pelan2 Ell merayap ke blog u’olss ya….ok then…see ya..♥
Comments
  1. NORA LIZA says:

    >syoknye dapat LCD 2….huhuhu..

  2. hamzah ian says:

    >tak pernah gua g jakarta… sob2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s