>N3 lelaju dari Jakarta~ :)

Posted: 12/03/2011 in Uncategorized

>

Assalamualaikum…Ell wat n3 lelaju je ni.Pinjam laptop SIL1.Semalam selamat sampai ke Jakarta dengan penerbangan KLM Royal Dutch Airline..Kat airport(KLIA),manusia agak ramai..yang mana nak ke Mekah untuk menunaikan umrah lagi,nak bercuti lagi..pergh,memang agak sesak.Berebut2 nak naik bas kt terminal tu nk naik flight.Nyaris  we’ols hampir ketinggalan..huhu wat naya je.Sampai pulak di Jakarta.. sekali lagi bersesak2 dengan rombongan jemaah umrah.
Semalam jugak kita dikejutkan dengan bencana tsunami yang melanda Jepun.Agak bimbang jugak sebab SIL2 yang berada di Sakhalink Island,Russia kedudukannya sangat hampir dengan tempat bencana.Bila we’ols contact,tak dapat balasan..agak mencuakkan.Tapi syukur…sebelah malam SIL2 membalas pertanyaan dengan mengatakan yang di Sakhalink Island walaupun hampir,namun dilindungi dengan Hokkaido,Jepun.Alhamdulillah..semoga sentiasa mereka dilindungi..

Ok,alls..Ell cau dulu..meh layan shopping…weee..
Comments
  1. rasp says:

    >syukur ur SIL sekeluarga selamat…eeee bestnya nak shopping…enjoyyyyyy….

  2. >alhamdulillah selamat sampai.. bestnya dapat pergi sana lagi… kirim salam kat lelaki2 yang gantang2 ye.. hahahaha…

  3. @tune® says:

    >ell..apesal aku kol ko xdapat mih?

  4. siti zaleha says:

    >Syoknya ke jakarta….saya pergi 3 tahun lepas…tak puas shopping…akan pergi lagi suatu hari nanti…insyaAllah…;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s