>MY SLEEPING ANGEL CONTEST

Posted: 02/03/2011 in contest

>

Oleh:
Telah di Tag Oleh:
Puan Shiela (tq)

 banner contest
1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan memenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.
3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.
Inilah syarat2 penyertaan:-
1. Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia.
2. WAJIB follow blog aku dan blog sekutu contest ini. Juga men’LIKE’ Rombengan cikLuna (update: sila sertakan id Fb d entry).
3. Sila buat satu n3 yang bertajuk “My Sleeping Angel Contest” dan letak banner contest kat n3 dan di side bar blog korang serta link kan terus ke n3 ini. Jangan lupa copy paste sekali hadiah2 nya pada n3 anda itu.
4. Upload 1 gambar kanak2 yang sedang tidur.., tak kiralah anak sendiri ke, adik, sepupu, anak jiran atau anak kawan pun boleh…, tapi kalau bukan anak sendiri pastikan anda mendapat kebenaran ibubapa kanak2 tersebut. Lagi kreatif cara dia tido lagi best. (sekiranya 2 atau lebih org anak, gunakan satu entry sj, 1 anak-1 gambar)
5. Tarikh tutup: 14 Mac 2011 dan keputusan akan diketahui 7 hari selepas contest ditutup.
6. Tag 5 orang kengkawan anda dan pastikan mereka tahu.
7. Sila tinggalkan link peyertaan anda di ruangan komen.
 Untuk penyertaan 

Gambar 1

Gambar 2

ID Facebook : Elly Maswati Mohd Zan (Lady Ell)


Tag kepada:
Comments
  1. shiela latif says:

    >adoii babe…yang aariz tu mesti leh menang nyer..

  2. cikgu isza says:

    >ehhh.. nape dia tdo camtu?

  3. ~ Lady ell ~ says:

    >shiela>>ye ke…harap2 ekkcigku isza>>tah la cikgu…tengok2 dia dh mcm tu.mungkin dia mengeliat n penat sangat terus sambung tido.

  4. Hidayati says:

    >As salam. Terima kasih kerana sudi join. Adoi mak.. ni over dari power rengers. Suke nyer akak tengok 2 angels ni. Semoga berjaya ya.

  5. Hidayati says:

    >Lady Ell, sila tinggalkan id FB kat ruangan komen akak. Jika tiada, sila gitau kat dalam ruangan komen tu jugak ye. Thanks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s