>Lulu Caldina 1st Giveaway

Posted: 02/03/2011 in giveaway

>

Oleh:

LULU CALDINA



Syarat-Syaratnya mudah…Tapi kena faham betul2, sebab lulu akan reject sesiapa yang tak mematuhinya..Harap maklum..


  • MESTILAH telah menjadi Follower Lulu-Pages..(Kelonggaran buat sesiapa yang belum, tapi nak join, sila melayakkan diri untuk menjadi follower blog ini…) GA INI HANYA UNTUK FOLLOWER LULU-PAGES Semestinya
  • Buat entri mengenai GA ni kat blog korang “Lulu Caldina 1st Giveaway” dan letak banner kat atas, beserta link, kat entry dan sidebar..sudah semestinya
  • Selitkan Lulu-Pages dalam bloglist blog (Wah ramai dah buat ni…Mekasih)  semestinya sudah.Lulu check DISINI ya
  • Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu..
  • Dah selesai post entri, silalah tinggalkan LINK kat komen di entri ini..(Bersama ID Follower) pasti akan semestinya

Hadiahnya?

Okey, pasal hadiah… siyes belum fikir lagi.. Tapi yang pasti, lulu akan cari hadiah yang istimewa.. ekeke…cukuplah tahu itu yer.. Dari semasa ke semasa, lulu akan update mengenainya.. Untuk yang ‘setia’ bersama lulu-pages, jangan risau sbb korang akan sentiasa update mengenai GA ini…
Bagi penyertaan tertentu akan lulu beri hadiah… Haa….penyertaan Pertama.. Dan…. satu lagi penyertaan yang lulu akan rahsiakan.. (untuk mengelakkan korang merancang meninggalkan link diruangan komen pada nombor penyertaan tertentu..)

Untuk Penyertaan
Tag kepada



Comments
  1. Lulu caldina says:

    >terima kasih sudi join 1st GA lulu..semoga berjaya

  2. shiela latif says:

    >okey…nanti guwe join🙂

  3. lenloy says:

    >Dari blog Cik Lulu….semoga berjaya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s