>Birthday blast di tepi kolam~

Posted: 07/02/2011 in happy birthday

>

Ok sebelum tu nak bgtau bukan Aariz punya, juga bukan Dina punya.Ni birthday party anak sedara MIL yg Ell dulu pernah review pasal rumah agam dia DISINI. Walaupun hujan tanpa henti 3-4 hari, we’ols sudikan jugak menghadirkan diri.Rugi woo kalau tak pegi sbb mmg dh tau foods dia super duper superbss.

 Hujan hri tu mmg sangat lebat.Mngkin ada antara u’ols  tau dari berita yg kt Johor ni tgh hujan memanjang. Dn dsbbkn hujan yg tramat lebatlh,we’ols sampai jam 5ptg sungguhpn sbnrnya mjlis start jam 4ptg.Tp apapun acaranya masih rasa mcm baru je start.
 Ada games utk all da kids yg dtg…seronok lh d’ols…tp mak pak eloklh menjamu selera ya…sbb itu je acara nyer pun…hahaha.
Nampak tak nun diseberang swimming pool tu..tu d’ols tgh men games lh tu.

 Foods seperti yg dijangka,mmg double thumbs up.Ada satey,ada mee rebus,ada roti jala,ada mee soto.Utk desserts ada blueberry tarts,ada custard tarts n peach,ada tu ada ni…eh mcm2 adalah.Yang penting sediakan perut je…perut sendat pun sumbat je..:D
 Ok,ini anak dara saya yang kengkonon feel dh besar n shy2 cat nk join games..
 Masquerade lady? haha..Dina abes satu game dtg mintak air,abes lg satu game dtg mintak kueh…dh abes games..dtg tunjuk adiah..ala,jajanan je pun.
 Aryan suka suki die je nak merayap memana.Risau je tercebur dlm pool tu.

 “Weee…ni celebrate birthday Aariz ke…”
sori la sayang mama tk buat gah cenggini.
 Dina n Aryan

 Buah hati mama n babah.Happy kn kat majlis orang. bukan org lain pun..hehe
Model tingkap..

Orang kata hujan bagaikn mutiara..kalaulh betul hujan tu mutiara dh sah2 Ell kutip satu2 mutiara tu.boleh kayo makcik…:D 

 Hujan tu berpanjangan..kejap kang lebat,sekejap lagi rintik2 manja je die…tapi non stop ok.
 Hari nak senja dah pun…nak tunggu hujan berhenti mmg payah la…n seperti yg diberitakan,stgh tmpt kt Johor dilanda banjir.Itu adalah sebab hujan berlarutan siang kemalam membawa ke siang dan ke malam lagi selama 4 hari.
makanya we’ols mintak lah diri..takkn nak tunggu 4hari 4mlm plak kan…
Ell mmg memuji mknn n layanan tuan rumah.Terima kasih bnyk2.
Ok, gambar bawah ni tempelan harijadi Dina & Aariz. Betul2 simple, apa yg penting is happy.
Wahha..lilin tu ada 8 btg trmasuk lilin Aariz (Dina 7 n Aariz 1).

Tapi Aariz sangat tak menyabo2 nak potong cake.Macam pandai je ekk.

Sayang anak mama n babah semua..

Comments
  1. >phewwww bestnya :0 hapy belated beddayyyy

  2. rasp says:

    >mmg cantik umah dorang sis..i suka tgk…nak merasa ntah bila lah kan hehehehe..and ur kids, makin membesar makin adorable!gorjes & encem!

  3. ~ Lady ell ~ says:

    >miss lolly>>tq kakak…:)rasp>>insya'allah…1 day sis….siapa tahu…:)tq sis…alah…biasa je sis.xde gojes nyer..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s