>Sebabnya tak update blog~

Posted: 17/01/2011 in Uncategorized

>

Seminggu dah blog ni tak update rupanya..ah sudah,ini tanda2 blog ni  bakal berkubur ke? Oh tidak..harap tidak berlaku.Sebenarnya duduk kat rumah bukan bnyk bende interesting pun nak cerita.Aduhai..terpaksa memberikan alasan.Boleh je nak post n3 yg takde kaitan dgn life kan…tapi bnyk bende yg perlu dilakukan.oh,alasan lagi..hehe
Ell rasa berblog ni perlu komited kalau tidak blogger lain tak nak singgah n nuffnang pun kedekut nak naikkan earnings..Oh sori,saya merajuk dgn incek Nuffy.huhu..
Laptop…ya rasanya Ell memerlukan sebijik laptop utk memudahkan mengupdate blog dimana shj didlm rumah waimah didlm j*mb*n..Dah katanya ada wifi,haruslah digunakan dgn sewajarnya kan..Kalau nak mengharapkan PC yg mmg tak boleh diangkut kehulur kehilir,susahlah jawabnya nak update blog..kesian kat blog kan.

 Tambah pulak setiap kali nak guna PC,mesti nak kena panjat tangga yg tinggi ni gamaknya ala2 rapunzel gitu.:P



Tapi bila dah duk bertapa kat atas nun,nnt tkut mak mertua simpan hati.Mana nak memasaknya,mencucinya,mengemasnya,ank2 sekolah.Semua tu sapa yg nak urus? Oh man, lagi2 alasan.But,sekarang masih awal lagi..masih ada can nak jengah blog sana sini.

 And yes,laptop harus ditambah kedlm wishlist tahun ini.ngee..
Saya juga memerlukan seorang clone utk mengupdate blog setiap hari.heheh tak masuk akal tul!!
Ok,sudah..otak tetiba kene block,tak tau nak taip apa lagi.Tapi sebab musababnya adalah yang munasabah jgn memandai kata munaserawak ya.Nak kene sekeh?


*Koleksi gambar peribadi
*Tak tau kenapa n3 ni agak mcm sewel sket..tp koramg layan kan je yer…ngeee



Comments
  1. O'gosh says:

    >ok..ok..alasan diterima..

  2. Dee says:

    >biasalah tu ell..nti bila ada masa..update blog laju2 ok..

  3. NOOR FATIN says:

    >smg tercapai🙂

  4. Huda Ahsin says:

    >Kalau setakat nak buat update blog, nak pegi lompat-lompat lawat blog kengkawan, nak baca sokkabar atau lain-lain acara online… laptop yg sempoi-mempoi aje dah OK dah. Harganya pun tak la meluruhkan rambut. Bila dah ada laptop, boleh ler ngonline sambil maintain jadi menantu mithali… kan? kan?

  5. >takpe lady ell, pelan2 kayuh.. =)

  6. rasp says:

    >no prob laling…SAHM adalah satu tanggungjawab terhormat 24/7 oooo…u tetap pojaan hatiku…tetappp ku cari…tapi kalo lagi kerap update, lagik best ngehehehe…

  7. tigrismalaya says:

    >sama laa…hajat mmg nak BW hari2 tapi kdg2 keterbatasan sbg manusia sgt xmengizinkan…tetap heran camne org yg sama bekerja, anak pat lima, still punya waktu untuk bblogging dengan maha dahhhsyat…huuuuu

  8. AQisH says:

    >mmg betol laa..klu dok rmh byk keje nak buat i ada je laptop..tp klu cuti2 hjg minggu x sempat berintenet pon.. kdg rasa membazir byr streamix x guna pon..aisshh..

  9. ~ Lady ell ~ says:

    >o'gosh>>mekasih menerima alasan..:PDee>>masa ada je dee..cuma x berapa nak rajin je memanjat tangga..huhu

  10. ~ Lady ell ~ says:

    >noor fatin>>insya'allah..hehehuda ahsin>>kan..sempoi pun ok jer..tp kang bila dh survey..mesti kata dlm hati dah alang2 nak beli laptop ni,baik beli yg mahal sekali…haa…camner tu.hahaha

  11. ~ Lady ell ~ says:

    >leily>>oh,mekasih bg kata2 semangat tu..:)rasp>>SAHM tu apa ekk.patutlah ell rasa ell sayang banget kat u sis..hehehe aku pojaan hatimu ya…

  12. ~ Lady ell ~ says:

    >tigrismalaya>>ha'ah…hebat tul d'ols kan…dahsyat mengupdate sehari 3-4 kali…Aqish>>ooo ye ke..bg kat i lah laptop tu..heh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s