>Snoogums-Boogums~

Posted: 04/01/2011 in entertainment

>

 Hello alls…hari ni n3 santai je ah.Tapi Ell suka sgt kalau dpt share ngan u’ols..

U’ols kenal sapa dak kecik ni…Tak kenal ekk,atau u’ols tak tau atau u’ols tak cam.Tapi u’ols mesti pernah dengar lagu ni.Cuba play jap..sblm tu pause playlist Ell kat sebelah ni ya.

Cuppycake Song~Lyrics

You’re my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You’re my Sweetie Pie
You’re my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You’re the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I’ll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear

Ooohhh geramkan dengar die nyanyi.Anak2 Ell pun suka lagu ni.Yang rasa mcm nak cubiiittt je part die sebut snoogums-boogums tu.Tapi sekarang dia dh besar dah..nak cubit pun rasa cam tak sesuai jer..hehe.klip tu record tahun 1994 time umo die 3thn.
Amy Castle (now)
Rupanya dia ada jugak berlakon cuma kita tak perasan je..yelah,pelakon tambahan je kan…Dan dia ni famous semula disebabkan dia berlakon dlm satu episod Lizzie McGuire.Kids yg follow tv series ni 2-3thn lepas tahu lah kot…
Ok,alls..if  masih tak puas dengar kechumellan dia nyanyi tu..play lh bnyk2 kali sampai u’ols puas ye…hehe
Comments
  1. CatlinaFly says:

    >heheeh memang comel..cute sgt sore dia..:)

  2. >he he comel nye dia.. mmg comel sore dia masa kecik.. dahla nyanyi lagu cupcake rasa nak makan je =P

  3. Cik Agogo says:

    >alahai… lama cari lagu ni tapi tatau keyword apa… tengs la kak ell sebab wat post ni…bleh cari n download… yeayyy

  4. tigrismalaya says:

    >adoi…sweet gler dia ni nyanyi…comel22222…

  5. ratna says:

    >ooo dia ke yg nyanyi lagu ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s