>Saya dah balik!!

Posted: 23/12/2010 in family

>

Makoiii..lamanya tak update..mcm gi bercuti ke obersi jer…heh! Sebenarnya hari isnin Ell ada kat rumah dah..tapi bila on pc,bukak internet,connection pulak problem.hsbn gi TM report pastu ok dah..tp masa pulak tak menyempat nk update story mori.Untuk harini Ell cuba update alakadar je lah eh.Esok lusa tak tau sempat ke tak,sbb SIL1 yg dr Jakarta tu balik kampung.Mesti nak spend time ngan die kan..takkan lah nak mengadap pc pulak kan…
Ok lah u’ols Ell sebenarnya bukan gi bercuti pun..cuma ke Shah Alam je sbb SIL2 nak pindah ke Russia pada 19hb haritu..Makanya MIL tak nak lepaskan peluang utk kali terakhir sblm anaknya berangkat utk bermesra2 dan bermanja2 gitu..hehe
Tiba di Shah Alam tak de apa2 aktiviti yg luarbiasa ,just relax,mkn2 sembang2 n etc.Owh ya berdepan ngan rumah SIL2 tu rumah BIL1,mean 2 beradik tu duduk satu taman je.Ell suami isteri stay kat rumah BIL1 sbb his dotter sebaya dgn Marsha (me dotter),so boleh lah d’ols main sesama kan..MIL mesti lah bermalam di rumah anknya yg bakal meninggalkan Malaysia.but hari kedua sebelum SIL2 terbang,Ell suami isteri tido gaklah kat rumah SIL2 supaya dpt lebih masa bersama2.
 Aida,Aisya & Marsha (gambar sbg hiasan takde kene mengene ngan ini n3)
kat rumah SIL2 sempat beberapa kali we’ols ber’skype’ dgn SIL2 hsbn n kids yang dah beberapa bulan awal berpindah ke Russia.Untuk makluman SIL2 terpaksa menunggu her son tamat  menduduki SPM pada bulan Nov lps.Bila dah settle,19hb tulah tarikhnya SIL2 n her son menyusul ke Russia.Owh,jgn tak tahu…lesen memandu pun sempat jugak her son ambik test.Dan,hari yg nak berangkat tu dia dapat dah lesen L.
Kalau sempat nanti Ell update story lagi eh.Now Ell kene settle kan mengemas rumah yang agak mcm kapal karam.Maklumlah cuaca yg redup gini basuh baju pun segan die nak kering.bila kering menimbun pulak nak melipat.So,tata for now u’olss….
Comments
  1. Emy Omar says:

    >Bila ada family nak fly jauh sure kita nak spend time dengan mereka kan..

  2. Dee says:

    >welcome back..

  3. tigrismalaya says:

    >patut la lama tadda dalam ini pelem…

  4. ~ Lady ell ~ says:

    >suffer8zine>>tu blum sakan lagi….:)emy omar>>betul3..maklum kan..nnt lama tak jumpa.Dee>>heheh mcm Ell balik jauh je kan..:Ptigrismalaya>>pelem mmg tak de..tp gambar ada..heheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s