>Balang Itu~

Posted: 15/12/2010 in contest

>

Hello…
Ok,nama2 u’ols yang dah joined GA anjuran “LADYELL” tu dah dimasukkan kan kedalam balang ni sebagai pemanis dan penyedap GA.Nanti bila time nak cabut undi tu,baru digaul2 sebati untuk mendapatkan pemenang utama (dan kedua) sebagai penyeri dan penyedap yang berjaya merangkul hadiah yang agak bernilai (sebab ada harga).
Oh,disebabkan printer Ell tu dah kehabisan ink,makanya dengan kasih sayang Ell menulis nama u’ols handmade je.Gigih tak gigih u’ols..bukan senang rupanya nak anjurkan Cnts atau GA ni ekk.Pastu yang memandai pulak dengan baik hatinya bagi 4 points kat tetiap nama.Heheh hambik….3 copy lagi kene tulis nama.Kalaulah ada robot..boleh disuruh je.Ini tidak,dah terkulai2 tangan ni dek kerana menulis beratus2 nama.Sib baik teringat time ni.Kalau dah tamat GA baru nak menulis..mau fengsan lah.
Apa2 pun banyak2 terima kasih kat u’ols yang sudi join dan akan join GA ni ya.
 
 
Comments
  1. Ukhti [Aki] says:

    >alaaa cian em ell. huk3 meh nk tulun. ngee~

  2. cik hani says:

    >gigihnya…caiyok2.. time kasih sbb snggup susah payah utk GA ni…

  3. Emy Omar says:

    >Gigih sungguh tuan rumah ni..sanggup bersusah payah tu..

  4. Hezesuze says:

    >nice balang tu uols…tak sabo nak tau keputusan hehe

  5. ~ Lady ell ~ says:

    >aki>>nak tolong dah betul dah…tapi meh la sini…;)cik hani>>alah bisa je…dh sendiri yg sanggup cenggitu.heheh

  6. ~ Lady ell ~ says:

    >Emy Omar>>bkn senang rupanya nak organize GA ni.berduyun org join.tp harap2 berbaloi..:)hazesuze>>mekaseh u'ols…tk sabar nk tau pemenang kan…i'ols rasa nk close dh GA ni..heheh.

  7. Cik Ezy says:

    >cayokk cayokkk!!

  8. rasp says:

    >mmg susah gak kan nak buat GA nie sis…takut tertinggal apa2 gitu kan…neway, nice laaa balang tu!

  9. UmmiRosma says:

    >Rosma tertarik dgn balang tuuuu…cantiklah…hehehe..nanti buatlah GA utuk bloggers out of Malaysia yea ..hehehe

  10. ARIFFDA says:

    >nak join gak tp mood GA tak dtg lagi…:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s