>Dnialicious Giveaway

Posted: 09/12/2010 in contest

>

 
Penganjur yang sweet:
Link Contest:DISINI
Hadiahnyaaaaaaaa..
 


1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!

3rd prize

CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.

Yang lagi menarik!!
Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)..
So everybody is the winner! ^_^

[ 3 lucky winner, 1st prize untuk entry yg paling menarik!! ] 

**Terbuka untuk everyone seluruh Malaysia sbb chocolate ni boleh dipos!! =)
**Share giveaway ni ngan kwn2 u olz. sng je just tkn button share Facebook kat bawah post ni..mudah dan pantas =)
Sng je nk join..
1. Just jadi FOLLOWER blog Dnialicious.
2. Buat 1 POST yang menarik pasal giveaway ni ngan gmbr kt atas ni
3. LINK kan blog ni kat blog korang.
                              4. COMMENT kat post ni n bg link post korang tu ^_^
Nampak sedap coklat ni..gud luck utk saya…
Comments
  1. tigrismalaya says:

    >Nak join nak join..ayarkkk aku suda giler kontest!

  2. Shiela Latif says:

    >gud luck babe =))

  3. Hezesuze says:

    >wah Ga cekelet ye…gud luck uols

  4. ~ Lady ell ~ says:

    >tigris malaya>>gile kontes takper..ada gak pekdahsuffer8zine>>insua'allahshiela>>tq wish me luck babe…hazesuze>>best kan…yeah..gud luck i'ols…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s