>Contest: Ada apa dalam tuh

Posted: 09/12/2010 in contest

>

Kene tag oleh dak Aki
Syarat-syaratnya:
  1. Kena jadi follower blog ini.. (normal lar utk semua GA kan)..kang tak follow macam mana nak tau result..🙂
  2. Tajuk GA adalah “Contest: Ada apa dalam tuh”
  3. Lekatkan banner ni dekat entry and sidebar korang.. (normal jugak)
  4. Then korang buat lar entry meneka apa yang ada dalam bekas tuh.. (ehhh..jawapan dalam banner tuh sebagai contoh..korang nak pilih benda lain pon boleh..)
  5. Tag 3 orang blogger yang lain dan….
  6. Pastikan mereka tahu..🙂
  7. Last but not least.. korang rasa apa yang perlu ditambah and dikurangkan dalam blog nie… (wahhhh..mengambil kesempatan untuk membuat bancian…kih kih kih)
  8. Jangan lupa link kan dekat komen entry nie yer…
Tarikh tutup contest adalah pada
12 December 2010 tepat jam 11.59 pm
 
Jawapannya:Garam
Pastu blog cik Bambam dah cun dah tu..tak de kurang lebihnya.Molek dah.Cuma dari kaler blog Cik Bambam,mesti cik Bambam ni notty sket.hahaha
Tak pe,notty sket2 boleh je asal tak keterlaluan.
*oren=hyperactive
 
 
Tag:
 
Comments
  1. >cik bambam bawa cop LULUS nie..hehehe..nanti check nama kat updated contestant k!🙂 btw cik bambam mmg NOTTY!huahuahuahua…

  2. Shiela Latif says:

    >insyaAllah aku sempat-sempatkan ya babe…eheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s