>Sepotong kek untuk saya tapi…..

Posted: 06/12/2010 in happy birthday

>

 Harijadi Ell simple je.Alah,mcm biasalah we’ols ank beranak mmg sederhana.Sepotong kek ni pun jadilah gamaknya.Kek ni pun nyaris tak jamah sbb anak2 mengadap mcm piranha.Heheh.Bukan jakun sbb tak pernah mkn kek,(baru last week birthday Aryan) tp d’ols ni mmg penggemar kek yg perisa buah.Lagipulak ini blueberry chocolate cake…uuuuiii lg lh tak menahan.
Tapi Ell dengan anak2 takkan nak berkira pulakkan..kang tak pasal2 kempunan jadi mak si pekan kene telan batu belah batu bertangkup.Setakat kek gini bukan harijadi pun boleh beli apa.Sepotong utk Ell ni pun ank2 yg tolong habiskan…sekali hadap je.Padahal yg lain utk dia smua adalah dlm 7 potong lg.
Citer pasal harijadi ni,hadiah utk Ell biasa2 je.Kalau mintak buat pilihan pun Ell tak tahu nak apa.Ell tak reti ah nak memintak2 ni.Kalau suruh buat list pun jadik pening pale salah hemat boleh migrain jadiknye.Makanya Ell terima jelah apa adanya..:)
 
 Ini telah dirasmikan pada hari yg sama…:)
Oh ya,citer pulak pasal list ni,Ell baru terpikir cuma ada senarai pendek je..alah pendek je lh utk darling Ell penuhi…heheh can u dear?
1.Sebijik henpon yg sederhana.Upgred sket je dr yg dh sewel ni…tp jgn cikai sgt…canggih manggih tu takler..atleast bolehlh diguna..tp tkmoh yg buatan China ya…kualitinya selalu mengecewakan…Kalo boleh Nokia ler sbb cik kia ni tahan lasak sket,jatuh bape ploh kali pun dia tk mudah mengong..tp kalo dpt nak cun sket arr mcm SE sbb design die selalu mantap.(huhu demand pulak…)
2.Tiket penerbangan untuk ke_____________mana ekk? boleh tolong isi tempat kosong tu tak dear..i ikut je mana u nk bawak…utk ini i tak demand ya…i pasrah je.heheh
Alah ni 2 “optional” je..Sbnrnya saja2 test power.Tak dapat pun tak ambik hati nyer..tp kalo dapat syukur alhamdulillah…
Oh ya,terima kasih sangat2 utk birthday wishes.Mana yang mendoakan kebaikan utk Ell dan keluarga,Ell pun doakan utk u’ols jugak.Lebih ramai berdoa,lebih mustajab doa kita kan…Insya’allah..semoga u’ols mendpt balasan baik..sayang u’ols…♥

Comments
  1. Hezesuze says:

    >hepi bufday uols hehe

  2. ~ Lady ell ~ says:

    >Hazesuze>>mekasih…heheSuffer8zine>>hahah bkn ank2 mcm piranha…kelajuan nya tu aje..:D

  3. Dee says:

    >happy birthday ell..best celebrate ngan keluarga tersayang walau simple kan..

  4. Syafiq Rosli says:

    >hepi besday eh..

  5. rasp says:

    >i pun tak reti nak buat wishlist…and tak suka minta2 present…prefer dpt gift yg straight from the heart gitu muahahaha…neway, hope u had a wonderful day!

  6. Ena says:

    >hehhe..Happy birthday kak..😀

  7. Shiela Latif says:

    >selamat hari lahir ell…semoga ko semkain muda jelita…n berbahgia sentiasa disamping keluarga…semoga wishlist ko dapat ditunaikan oleh encik hasben…alahhh boleh lar tue…apa sangat nak dibandingkan dengan pengorbanan mengandung dan membesarkan anak anak nie kan?…ekekesemoga berbahgia n panjang umur =))

  8. ~ Lady ell ~ says:

    >dee>>betul..syafiq rosli>>mekasih…:)

  9. tigrismalaya says:

    >hepi besday…semoga semua hajat tercapai..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s