>3rd Birthday ~Aryan

Posted: 26/11/2010 in happy birthday, sons

>

 Hari ni genaplh umur Aryan 3 tahun.Sekejap rasanya masa berlalu.Boleh dikatakn aryan juga seakan membesar didepan mata u’ols yg sudi menjengah sini sekali sekala.
So buat anak mama n babah ni…“Selamat Hari Jadi ya Sayang. Dengan harapan agar Aryan membesar juga berjaya, sepertimana yg kami doa2kn selalu.Amin”.
* Juga wish dari Kakak,Kak D n Aariz.
Comments
  1. mummy_ayu says:

    >ramai plak rasanya yg anak2 mereka celebrate buzzday ari nie..apa pun happy buzzday encem boy!!

  2. UmmiRosma says:

    >hapy bestday dear…be a smart darling kid ya…

  3. hazlin says:

    >happy birthday.. sekejap je dah 3 tahun..

  4. ~ Lady ell ~ says:

    >mummy_ayu>>oh,ramai ekk.btw tq ya.:)UmmiRosma>>tq ummi.insya'allah will be.:)hazlin>>kan…tak sedar betul sekejap je.tq kak lin.

  5. dZana says:

    >happy birthdy aryan.. smga mjdi ank soleh.. amin..

  6. >epi 3rd besday Aryan..moga menjadi anak terbaik tuk kuarga.. =)

  7. Shiela Latif says:

    >selamat hari jadi aryan…. =))

  8. ~ Lady ell ~ says:

    >Dzana>>mekasih..amin…xoxoLeily>>thnx n harap2 bkn Aryan je yg terbaik..semua ank2 lh yg terbaik kan..Shiela>>terima kasih auntie shiela.mana hadiah..:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s