>Bubbye Pujaan ku~

Posted: 10/11/2010 in blog

>

Dah 7 hari tukar template baru ni, rindu plak dengan yg lama..Memula rasa berat hati je nak say bye2.Tp tulah die,sekali sekala perlu gak perubahan..dn bila dah berubah perlu jugak masa utk penyesuaian.
>Macam manusia jugaklah.Kalau cadangkan bende baru je kdg2 menentang habis2an padahal belum pun di gunapakai..tp bila dh  jalan diam seribu bahasa tanpa bantahan.Hakikatnya terima je lah kenyataan..:P <
Dengan template baru ni ,lps dh di tacap bagai,tetap rasanya tk setanding dsbbkn header yg lama.Oh rindunyer…Tp header yg baru ni pn cantik jgk kn + nmpak cool n lembut n yg penting ceria je.
Pd Ell sbnrnya yg baru ni cantik gak kan…(sila cakap cantik!) takde lh ralat sangat.Cuma yg lama tu walaupun gelap rupanya sgt menawan…maklumlah..siang malam mengadap itu,segalanya tercurah kat situ..(tipu..bukan segalanya).
Ok,bubbye Astro (nama template).Sedihnye meninggalkan kamu…huk huk huk…:(
Comments
  1. Shiela Latif says:

    >yang nie pun cantik jugak babe =))

  2. rasp says:

    >to me blog template u dua2 cantik…tengoklah empunya blog plak kannnnn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s