>contest nama untuk anak wa~

Posted: 03/11/2010 in contest

>

syarat syarat:
1.lu buat entry ‘NAMA UNTUK ANAK WA’ dalam blog lu.
2.lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.
3.jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.
4.tarikh tutup : SAMPAI ANAK BUAH WA LAHIR TERUS TUTUP TARIKHNYE. 14hb 11 
5.post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.
6.tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)
Hadiah yang bakal dimenangi:
juara
cincin silver 925.original punya.saiz ikut saiz pemenang.
naib juara
 botol susu,hamper dari annakku dan poney,stok susu selama setahun digantikan dengan tudung indon (macam ekin bini mawi pakai tuh bersaiz dan warna ikut suka rasa lu,kain dijamin selesa dan lembut)
@
selendang macam yuna.lu boleh pilih nak kaler apa.siapa menang nanti kita bincang lu nak yang macammana.sekali dengan post wa kasi hadiah.jika pemenang lelaki wa akan kasi topup rm20 
(boleh pilih hadiah tapi satu jer)
tempat ketiga
topup celcom,maxis atau digi selama sekali berharga rm10
ok,nama yg akak cadangkan utk lu adik,kat bawah ni.Nama anak2 akak tidaklah akak cadangkan yer..Susah tau nak carik nama.Yang bawah ni dulu tersenarai dlm list..tp laki akak tidaklah berkenan pulak.Lu ambik lah ni dik bubuh kat anak sedare lu..:)
>>>>>>RAJA IRDIYAN SHAH <<<<<<
>>>>>>RAJA EZAL ISWAN SHAH<<<<<<
>>>>>>RAJA ARSYIL RAHMAN SHAH<<<<<<
Setelah dikaji dan diselidik,gabungan hujung nama shah sangat sesuai nama tengah akhiran nya dgn huruf ‘N’ atau ‘M’. Try arr lu org akhir dgn huruf lain,mcm tk berapa ngam arr…nasib le menang ke tidak..
Tag:
Comments
  1. Lieya says:

    >Wahhh menjoint ye.. bagus2

  2. rasp says:

    >pandai u pilih nama sis…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s