Aariz mintak adik ke !?~

Posted: 26/10/2010 in Aariz, sons
Salam..

Aariz dah besar,umo pun dah 9bln.Lagi tak sampai 3bln umurnye setahun..Kejap je lahai.Kalau nak bg adik pun dah boleh.Hahaha Aritu kan,ada org kan(Dee) dh komen kat n3 Eii Aariz tu kan.Alah,Ell paham sangat.Org tua2 kata kalo jari kaki masuk mulut katanya nk dpt adik lg ekk.Ell tak tau betul ke tak.Nnt percaya jadi tahyul plak.:)
Sejak lps tu,period Ell dh lewat seminggu okeh.dah cuak gila Ell ni.Yelah,pada we’ols Aariz tu sebenarnya kecik lg,masih perlukan perhatian yg cukup.Gile gelojoh la Ell kalo mcm tu.Pulak tu Ell ni sebenarnya period comes regularly tau.Tiba2 yg latest ni dtg lmbt skit dri biasa.Perancangannya tk nk pregnant lagi.Aduh! tak bleh jadik,pastu Ell ajak hsbn gi klinik.Then….U’ols agak apa? Kalo nak main teka teki meh lah berteka teki ekk..ngee..
skrng dh pandai ajak abg die wrestling..jantan kata kan..
Tapi Ell nak tunjuk klip yg ni.U’ols jemput yer menonton. 
Hehe ni pun perangai dak jantan kan…kete,moto…sumer die pandai main.Sebelum klip ni si kakak nye dh tanya “Aariz,ni apa?” pastu terus die sound like moto gitu..:)tk tringat nk rekod,dh separuh jln baru amik.
Maaf yer kualiti video kurang memuaskn disebabkn pantulan cahaya menerobos kedlm rumah.Ahaks,alah ngaku jelah guna henpon cikai …hahaha

Comments
  1. Dee says:

    muahaha..dee saja usik2 komen kata airiz nk dpt adik..sbb org2 tua kan kata gitu..dee teka..negative..tp kalo positive pun apa salahnya..rezeki..

  2. apa lg mommie, bg aje..Aariz nk teman la tu.. huhuhu..Alya pn i nk duh jadi kak long gak ni, sdg berusaha ke arah menambah umat manusia, hahahaha.. =)

  3. Tihara says:

    cute nye adik beradik ni..umo ell dah berape ye?..dah ade 4 anak kan..

  4. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>kdg2 org2 tua punya firasat ni tk bleh ikut.tp kdg2 betul gak.:Dleily>>ish,kalo nk ikutkn dh stop ar.dh 4 org ni…:)tihara>>kak,ell mude lg baru 19thn plus 10.hahahell kawen mude kak..abis STP je terus gatai nk kawen…

  5. Tihara says:

    untung kan kawen muda el..ptt ank2 da besar2..tp mmg ell uda lg🙂..akk yg tuek..hehe

  6. rasp says:

    hati ku tertawan dek senyuman aariz hehehehehe…

  7. Izan says:

    >comeynyer dia… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s