N3 berCampur baur

Posted: 29/09/2010 in Aariz
Hai u’ols..abes dah update pasal raya eh.Kalo nak update dari hari pertama raya sampai ke 18 ni mmg tk terupdate la gamaknyer…Pengakuan ikhlas,Ell mmg beraya sakan.Dan tak habis2 ngan makan2..apa tidaknye sana open house,sini jemputan kawen,sana kenduri Aqiqah,sini marhaban…adei,sampai tak terbawak dek badan.Kilogram tak yah nak tanya…memang dah diduga, pertambahan berberapa kilo secara mendadak. malu nak kata.hahah.
Raya we’ols tersangatlah meriah tak terhingga..tambah pulak MIL ni salah seorang mak sedare yg jadik tumpuan ank2 sedare time hari raya yg mana mak2 dah takde.Even adik beradik MIL yg masih ada pun raya pertama dah tiba sekali ngan ank, cucu,cicit dn oneng-oneng (kalo ada).Kira macam rumah MIL ni pusat pertemuan la gitu..Lorong rumah ni susah nak cakap,1-3 raya parking FULL sesaje,kereta berderet sampai ke tepi jalan.Elok sangat lh kalo tawon depan datang sewa bas je.:D 
Sebenarnya tetiap tahun pun macam tu,cuma tahun ni xtra meriah.Yelah,bg family we’ols,we’ols meraikan macam2 perkara.Tak perlu ekk Ell list kan satu persatu , kalo rajin baca updated n3 kat blog Ell ni tentu dapat mengagak apa die.Tp kn Ell rasa kt mana2 pn meriah ye tk uol’s..
Ok lah,bersesuaian dengan tajuk n3 Ell ni..dah tentu2 lah cerita campur2 kan.Meh kita gaul2 bagi mesra ekk.:) Abes dah serba sikit kisah raya,walaupun tak dapat update pasal marhaban kat rumah we’ols raya ke3..
Gambar atas ni GA dr Russia yg Ell menang haritu.Sekeping poskad dan sebiji FM yg dah selamat ditempel di muka fridge.Seikhlasnya saya tidak menilai harganya.terima kasih Keyri & Atiqa.( http://kamiterritory.blogspot.com ).Bukan senang nak dapat ni..
Ini Aariz yang dah 8 bulan pada 21 Sept.Berat die gitulah jugak 8kg.Pasal apa tak naik,sbb time 7bln haritu die kerap sangat demam.Orang tua2 kata nak ‘ambik upah’.Upahnya apa? 8 bulan ni die tumbuh gigi,start bercakap bahasa baby, riuh mulut dak Aariz ni.Merangkak belum lagi..agaknya nak terus berjalan kot sbb bila dirikan die kat tepi meja tu insya’allah akan bertahan lebih kurang dlm 6-7 saat.
Lastly,Ell teringin sangat nak melompat2 ke blog u’ols.Tapi belum berkesempatan lagi.U’ols yang mengomen kat blog Ell ni , mekasih.Nanti Ell balas komen u’ols malah kat blog u’ols sekali…Til then, see ya.
Comments
  1. Tihara says:

    cute nya baby..:)

  2. TuYa says:

    salam lebaran kak..comelnya Aariz..muka dia iras si Marsya la kak..dah nama pun adik badik kan..heheh

  3. rasp says:

    sis mintak tolong skitttttt….tolong peluk cium gomol2kan si Aariz tu….geram tul tengok dia…..

  4. Elyana says:

    a'ah comel sgt2 bb aariz..ok dah 8kg..effah masa 1 thn 4 bln pun 8kg,dah bg susu pediasure baru ler naik sket berat dia..hehe..salam aidilfitri k.ell..

  5. mamaadam says:

    Ala Aariz comellnyeeee…dah besa dah dia..ell bila nak jumpe

  6. Lulu caldina says:

    cute..ada budak mmg tak merangkak..jalan teros..

  7. ~ Lady ell ~ says:

    tihara>>mekasih..:)tuya>>eh ye ke..akak pun tk perasan muka die ikut sapa.kalo org nmpk mcm tu yelah kot.:)

  8. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>sis,selalu sgt dh tolong u…coz tetiap hari ell peluk cium n gomol dak Aariz ni.:)Elyana>>asal sehat dah ler dik…salam..:)

  9. ~ Lady ell ~ says:

    mamaadam>>ha'ah la finee..bila kita nk jumpa ekk.tak plan apa2 pun nk ke melaka atau kemana2.mmg rasa cepat sgt la baby kita ni besar kan finee.rasa mcm baru bersalin je.:)Lulu caldina>>kan…ank saya yg ke-3 pun mcm tu jugak.dh bertatih baru ler die merangkak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s