Update raya 3 (Fireworks Sparks)

Posted: 23/09/2010 in hari raya
Comments
  1. rasp says:

    tul tu sis…raya takde bunga api cam tak lengkap je kan…w'ouls pun main yg simple2 nye je…tapi tetap best­čÖé

  2. Shiela Latif says:

    patutlah aku geng bunga api umah aku cam tercabar jer tengok firework 3 malam raya tuh!!…huh!…tak puas hati nie…next year insyaAllah…jom kita lawan firework ell…mercun merdeka dari perak mali…hehe

  3. ratna says:

    meriahnya main bunga api.. tp budak2 mmg suka main bunga api dgn mercun.. apsal ekkk??

  4. Tihara says:

    emh dah lame dah aii tk main bunga api..

  5. Huda Ahsin says:

    Kat M'sia org sembunyik2 jual-beli mercun tapi kat sini… haaa kau! Terang-terang jual kat kedai. Meriah macam-macam jenis, dr yg paling kecik sampailer yg paling besor tiap2 kali Hari Raya & Tahun Baru China.Sebenarnya ok main mercun & bunga api ni. Cuma bila memandai2 (bila terang2 mmg tak pandai…) tu yg jadik tragedi tu.

  6. Lieya says:

    Salammm Elll.. nanti buat contest ye.. lia ade tag Ell.. here the link http://headache-blurblogger.blogspot.com/2010/09/i-love-u-contest.html

  7. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>yelah sis…derang yg kretip sgt tu yg jadik bahaya…pastu itu yg jadik haramnye…shiela>>sila2..nk berentap yer..tawon depan kita tunggu ekk.:D

  8. ~ Lady ell ~ says:

    ratna>>owh ratna …ell rasa kan,kids die mmg suka warna warni n cahaya lampu…bunga api ada kedua2 bende tu..tu pasallah die suka.jgn kata bunga api..kalo kat tepi2 jln bnyk lampu kelip2 or warna warni pun die mesti teruja kan…betul tak?

  9. ~ Lady ell ~ says:

    tihara>>nape kak..susah ekk nk jumpa org jual bunga api.

  10. ~ Lady ell ~ says:

    huda ahsin>>kat brunai belum ada kot org mati or kudung kaki ke tangan sbb bunga api.tak mcm kat malaysia..ada je kes2 mcm tu tetiap tawon..tu pasal org men smuggle je bunga api tu sbb dh diharamkan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s