Update Raya 1 (bbq)

Posted: 20/09/2010 in bbq, hari raya
Assalamualaikum….datang nak beraya ni..hehehe..
Amboi,tuan rumah sakan beraya u’olss.Katup abes semua pintu n tingkap bulan raya ni.Sampai nak buat ucapan raya pun tak sempat.:) Sebelum tu Ell nak ucap terima kasih banyak2 pada u’ols yg sudi wish ulangtahun perkahwinan Ell dan suami.Semoga u’ols diberi ganjaran yg sewajarnya.Dan masih tak terlewat lagi Ell nak mengucapkan ‘Selamat Hari Raya Aidilfitri’.Mohon maaf zahir dan batin atas segala keterlanjuran yg menyentap dihati u’ols.
Ramai yang dah update blog memasing dengan gambaran raya kan..Ell jugak yang terhegeh2 masih keciciran.Ok tak pe..pelan2 ekk.
Memandangkan bulan Sept ni family members ramai yg meraikan hari special, so Ell n hsbn cadang we’ols adakan bbq pada mlm raya.Sekali lah tu meraikan habis berpuasa,esok nak raya…Anniversary kami yang ke 10..Anniversaray BIL1 n wife yg ke 20,Anniversary SIL1 n hsbn yg ke 30 ,Birthday BIL3 yg ke 30..& Birthday niece yang ke 6 .Wah…tu semua dlm bulan Sept.
Meh menjamu mata..
smookey!! bbq old style..ayam sebesen besar tp sekejap je dah tinggal separuh..
bday! bday!
 nieces & nephews
Aryan & Siddiq
gambar candid terbaik!!
Sebenarnya we’ols buat 2round pada hari raya ke-2 sebab malam raya tu rasa macam tak puas…2nd round tu lebih sket sbb takut ada tetamu datang kan…So,sapa yg datang raya ke2 tu mmg langkah kanan.
Comments
  1. rasp says:

    bestnya berbbq…kalo canang awal2..nak gak i terjah hahahahaha…

  2. Wawa~* says:

    seronok nya bbq~ ;Dselamat hari raya sis~🙂

  3. Dee says:

    wah..bbq..yummy..selamat hari raya ell..

  4. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>eh,bukan ell dh bgtau ke…:)

  5. ~ Lady ell ~ says:

    wawa>>selamat hari raya…utk kamu jugak ye.lelord>>best lh jugak sekali sekala..

  6. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>slmt hari raya…jemput dtg rumah..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s