moment with newborn baby contest~

Posted: 09/08/2010 in contest, kids
 Contest anjuran Mrs.Simplycity

Untuk terma dan syarat sila ke link beliau 

Hadiah-hadiah lumayan yang bakal dimenangi oleh pemenang 
grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30

“MARILAH KITA MENGIMBAU KEMBALI SAAT- SAAT MEREKA KETIKA BAYI”

Penyertaan Pertama

nama : Marshalina Manisha Binti Aminulrashid
tarikh lahir : 24/7/2001
berat semasa lahir : 3.4kg
umur ketika gambar diambil : 5 hari
nama ibu : Ellymaswati  Mohd Zan
email : lady.ell@hotmail.com
cerita disebalik gambar : buah cinta antara Ell & Suami yang pertama.masih tak percaya dalam usia semuda  Ell 20tahun dan suami 23tahun dah menimang cahayamata.Sebaknya rasa..
Penyertaan Kedua
nama : Aryan Iskandar Bin Aminulrashid
tarikh lahir : 26/11/2007
berat semasa lahir : 3.6kg
umur ketika gambar diambil :  3 hari
nama ibu : Ellymaswati  Mohd Zan
email : lady.ell@hotmail.com
cerita disebalik gambar : anak ke-3 tetapi lelaki yang pertama.Suami Ell tak dapat menahan rasa gembiranya dia sehinggakan menangis berjurai2 airmata.Syahdunya disaat itu..
Penyertaan ketiga
nama : Aariz Arslan Bin Aminulrashid
tarikh lahir : 26/1/2010
berat semasa lahir : 3kg
umur ketika gambar diambil :  3 jam selepas dilahirkan
nama ibu : Ellymaswati  Mohd Zan
email : lady.ell@hotmail.com
cerita disebalik gambar : putera bongsu ni sangat menyenangkan sehingga kan nak melahirkan pun macam tak terasa.pergi hospital bukaan ‘almost’ dan …(kisahnya DISINI

Dengan lafaz bismillah,Ell menyerahkan penyertaan ini kepada penganjur contest.terima kasih.Lafaz Alhamdulilah akan menyusul kemudian sekiranya salah seorang peserta dari blog ini akan menang .hihihi…
 
Jom u’ols join reramai sebab hadiah agak lumayan dan bukan anak sendiri juga adalah dibenarkan.
Comments
  1. Dee says:

    good luck sis..agaknya hubby dee kalo dpt anak lelaki pun dia nangis berjurai airmata kot..hehehe…

  2. Yan says:

    nape dina tak masuk jugak??

  3. Yan says:

    ops ell yan ade tag ell tau..GA ayu little cottage

  4. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>tq..harus tu menagis dee…:)yan>>oh dina takde gambar bby la yan…dia nk umo bby kurang 7 hari.camera yg ada gambo dina bby kene curik…ok,nnt ell try gak eh..:)

  5. larra says:

    cumel cumel ell..bila derang dah besar besar semuanya..bila nengok pic masa bb ni..rasa mcm nak ulang balik masa kecik tu kan..hhehe

  6. alyyani says:

    SALAM. ENTRY REVIEWED. SEMUA SYARAT CUKUP. THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA YE🙂

  7. Hmm! great contest.. I want to start some same contest here on my blog..

  8. hmm! dia nk umo bby kurang 7 hari.camera yg ada gambo dina bby kene curik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s