Saya antara yg BERTUAH!

Posted: 06/08/2010 in contest
Alhamdulillah..rezeki nak menyambut ramadhan…
Ingat tak haritu yang Ell kemaruk join giveaway.Salah satunya mengena.Mungkin nasib mungkin juga rezeki.Apa2 pun terima kasih kepada 2org pemilik satu blog.Ya,owner nya 2 org,satu di Mesir(Atiqa) dan satu di Rusia(Keyri).Hebat kan derang,2 negara tp punya 1 blog je.Mesti p/word share n dh tk de rahsia antara mereka…owh..sweet nye korang:) 
Ok,sekarang owner nya pun dah ada kat Malaysia.Dan nama pemenang pun dah diumumkan untuk mengepos hadiah2.Wah..ni yang rasa tak boleh menahan kesabaran neyh..:) hihihi gelojoh na. baru dpt tahu menang serta merta nak hadiah..

Kalaupun “lady ell” yg dimaksudkan itu bukan saya,saya tak kira…saya nak jugak.!😀
Apa apa pun,terima kasih Atiqa & Keyri.
Comments
  1. Dee says:

    congrats sis..wah..terus mengena ye..hehehe..rezeki2..syukur..

  2. Shiela Latif says:

    tahniah babe…ko dah menang dulu…aku tak der rezeki lagi nie…uwaaa

  3. ~ Lady ell ~ says:

    dee>>tq.tu la,tk sangka!!shiela latif>>mekaseh…takpe2..tuah belum mengena.skrng bg kt jebat dulu yer….hihihihi…

  4. Yan says:

    nanti dah dapat presentnye.. buleh tepek sini…

  5. ~ Lady ell ~ says:

    yan>>insya'allah…:)

  6. great blog i bookmarked it..

  7. Let me know the idea of make blog same as you…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s