>Wasiat seekor lembu (tag)~

Posted: 02/08/2010 in tag

>

Astaga! u’ols..lamanya Ell draftkan wasiat ni..wasiat ni Ell dapat bulan 5 lg tau..Ampun ya non Keyya...:) jangan marah lho..senyum dikit…nah,gitu dong baru manis..:)
 Sekor lembu pun leh jadk wasiat ekk.kalo ada sepasang elok gak..boleh beranak pinak.Ini dah le sekor je,nmpak macam dah tua plak tu..:)Apa nak buat ngan minatang neyh..

Hihi..ini tag lah u’ols..lain pesen plak suh buat tag ni dgn gambo lembu..


Ni lah die nye lembu yang diwasiatkan tu..molek na lah tu die posing gitu..hihihi..
Rules:-
1. Thank and link the person that gave you the cow
2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling active atau 7  yang tidak aktive
3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat…
4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu wat sambil tgk tv 
5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan 
6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook?
7. Feveret soalan ni… camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe.. kat mana??  
1.Mekasih keyya
bagi wasiat (tag) ni.kalau lah betul dapat lembu cenggini,boleh akak wat korban raya haji nanti,tapi sebelum tu bg die makan cukup2 biar gemukss pastu baru sedap ditumbangkan kan..hihihi..
2.&3.
yang ini boleh tak akak skip sebab tag ni dah lama benor gamaknya..dah tak hangat lagi kat pasaran blog..Akak ni pun buat sebab rasa serba salah tak menunaikan amanah ni kan..ada kang tak pasal2 hidup akak sentiasa diselubungi misteri..ngeh3 
Langsaikan hutang,senang hati…
4.3 perkara buat sambil tengok tiwi
-gelak2 ar kalau citer kelakar
-fokus kalau tengok dokumentari..tp jarang arr
-tido,ini kalau rancangan tiwi tu melebihi kebosanan yang melampau..
5.3 makanan pelik yang pernah dimakan
-pisang cicah gulai asam pedas..ini laki Ell lah ni ajar bende tak elok ni.hihihi..sebenarnya mengata die..tah apa2 je selera mcm tu,pastu sembunyi2 try jugak..hahah tp dulu la,sekarang dh tak lagi.
-landak,ya..Ell pernah makan rendang daging landak!Serius time tu tak tau yang tu daging landak n belasah je..rasanya tak ingat langsung..:)
-beger rusa dan beger ostrich..pelik tak? pelik kan..tapi yang ni Ell suke.daging rusa sangatlah sedapnya,lembut.n daging ostrich ok jugak…
harganya berapa ekk..5 hinggit kot..hsbn yang rajin beli kalo nak makan.
6.kawan dalam fesbuk?wat per nak tau..Eh,rasanya soalan untuk tag ni tak de kene mengena langsung dengan gambar lembu tu kan..tak caya jom tengok soalan ke tujuh ni pulak
7.camner n katner jumpa spouse.
cara pertemuan diaturkan oleh kawan iaitu seken kazen kepada hsbn..lama dah..kira2 tujuhbelas thn yg lalu..pastu jumpa di tepi jalan kat deretan kedai2 sebuah pekan..:P 
sekampung je we’ol ni…
Okeh,settled!
fuh,lega..patutlah selama ni rasa tak tenang..rupanya ada hutang..Sekarang hutang sudah langsai….
JANGAN LUPA 
KLIK SINI (GAMBAR)


Comments
  1. Dee says:

    >tag gini pun ada ye…hihihi..rajin betul ell..

  2. Dakjaat says:

    >takleh blah ngn gambar lembu!!! hahahaha!

  3. ~ Lady ell ~ says:

    >dee>>itulah..tah hape2 je kan.rajin tu sbb rasa bersalah..lama na simpan dlm draft.patut pun orgnye tak dtg lagi..ahaksss

  4. ~ Lady ell ~ says:

    >dakjaat>>tu arrr..tak de keje arr org yg buat tag nih.letak le gambo yg elok sket…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s