Awards~untuk u’olss

Posted: 14/07/2010 in awards
hai….
Hari ni Ell susun award depan u’ols jelah.Takde n3 yg best2 pun.Tapi awards ni seiklhlasnya utk u’ols eh.jangan tak ambik tau..Nanti Ell majuk.:P
AWARD 1:-
 terima kasih shiela diatas pemberian ‘cute blogger’ award ni..
mcm lh kiut sgt Ell ni sampai dpt award cenggini..anyway thnx..:)
AWARD 2:-

DARI RASP

  Award ni bersyarat..tapi tak lh susah mana,cuma berat jugaklh nak bubuh ayat2 cinta memuja2 tu..ahakss
1. Anda mestilah memuji si pemberi award.
~thank u my sista  yg manis..merangkap ibu kepada anak angkatnya Aariz yang kukandungkan 9bulan dn sekarang usianya dah nak masuk 6bln.🙂 Sebenarnya takde list pun nama Ell menerima award ni,tp kalo dh perasan bestest n greatest blog,Ell tak segan silu ambik jelah.Eh tapi sis kata utk semua kan…You are lovely women n caring mother lah sis…mmuahhh


2. Bagi award ni pada 10 blog yang lain.
Part yang nak menyenaraikan nama soraang ke sorang ni mmg selalu problem..But if u’ols rasa u’ols dah memollow blog Ell ni,silalh ambil award ni ya..U’ols mmg punyai the bestest blog,kalau tak masakan followers u’ols berpuluh,malah beratus n ada yg beribu2..So,sudikanlh diri..:)

3. Beritahu mereka yg mendapat award.
Part ni pun selalu menjadi keberatan..Kalau ada time Ell singgah blog u’ols sorang kesorang,untunglh tu..kalo tidak..sape2 yg baca ni ambik jelah.
4. Bagaimana anda digelar blog yg best dan great?
Ermmm…susah gak nak explain ni.U’ols tolong nilaikn bleh tak?Rasanya tak sampai lg bestest n greatest tu..
AWARD 3:-
DARI SHIELA

friendship rose
mekasih ya shiela,apalah sgt erti bunga ni..lebih berharga persahabatan kita ni.Pls jgn cemarinya ..
lv u bebe..:)
Buat u’ols yang bergelar SAHABAT sila ambil jambangan bunga kaler pink yang sweet ni.Walaupun bersahabat dialam maya,tapi sebenarnya lebih memahami erti persahabatan dari sahabat yang dah kenal lama dialam nyata,tapi kadang2 bnyk menyinggung perasaan….
AWARD 4:-
DARI SHIELA

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip

jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Ok,award ini adalah untuk semua yang bergelar blogger ya.Sesiapa je yg terbaca dan ternampak kerlipan2 award ni tolonglh ambik.Mmg ada paksaan disitu sbb u’ols mmg kretip,kalau tk,tkkn u’ols boleh menulis blog pastu kemain berhias2 lg kat sidebar tu kan..Itu adalah tanda2 kekretipan..:)
Oh ya,untuk mengcopy,sila klik pd gambar utk terus ke link pembuat award.
Terima kasih..
JANGAN LUPA
KLIK SINI (GAMBAR)

Comments
  1. rasp says:

    wah tersusun indah award2 u sis…thx sudi amik award nie…hehehehe anakmu anakku jua ek hehehehe…i will amik the awards ya sis…makacih for sharing…

  2. Dee says:

    pergh byknya..terima kasih..bila dee x tepek kt blog x bermakna dee x hargainya ye sis..hehehe..

  3. Knave, do something else. You dont know the first thing about venezuela- dont pretend to. Just recently you were telling me how "chavez lowered the murder rate in colombia". Idiot. And the murder rate in venezuela? You have no idea at all, do you.

  4. ~ Lady ell ~ says:

    Gcw>>WTF are u tlking about? who are u bastard…come out wherever u are..

  5. mamarempit says:

    bila la nk menepeknye nih…huuu….

  6. hi lady..,macih awards tu.. nnti i publish @ my new n3 okeh!!!!10s again!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s