23 perkara tentang saya (tag)

Posted: 12/07/2010 in tag
Tag Dari:-
 
 Terima kasih diatas tag ini…saya sangat suka menjawabnyer..:P

a.Taip 23 perkara tentang diri awak secara rawak
1.Saya seorang perempuan/wanita (tak mungkin lelaki dpt title ‘LADY’ kan..:P)
2. Saya seorang yang pemalu..sila percaya itu..
3.Saya tidak mempunyai adik beradik aka Anak tunggal .
4.Saya seorang ibu muda yang mempunyai 4org anak ,2org perempuan dn 2org lelaki.Tapi bukan ibu tunggal..
5.Saya sangat simple dari pelbagai aspek. Saya juga seorang yang cool..:)
6.Saya seorang yg kelakar.eh tak kot..penulisan saya je yang konon2 kelakar.
7.Saya suka kemas rumah mlm2 buta.Time semua ank2 dh tido..Kalo bleh hsbn pun dh tido.Kira mcm nnt ank2  fikir ada fairy lh yg tolong kemas..:D
8.Saya mula belajar masak time umo 9thn dan membiasakn dgn periok belanga time umo10thn.
9.Saya menyertai pertandingan masakan pertama yg paling hebat sekali sewaktu ada pertandingan memasak camp cuti sekolah (12thn).Menunya ‘ikan masak kerutup’.Perasaan ketika itu adalah sangat bangga sbb dpt masak ala2 chef  lh gitu.:D

10.Saya tidak pernah buat kuih hari raya..Ya,sejujurnya…

11.Saya sangat suka kepada kraftangan.Walaupun kekdahnya dgn keras tangan.

12.Saya seorang blogger tak berapa tegar..:)
13.Saya mempunyai darah dr kumpulan ‘O’ positive..:)
14.Saya suka musics dan movies

15.Saya bukan seorang yg update dgn brg mekap even lipstik pun jarang memakainya,tp saya tetap perasan yg saya cantik dn menawan…:P

16.Saya berangan2 utk mendirikan sebuah candy shop yg gah.”LADY ELL CANDY SHOP’ Wahhhh!

17.Ya, saya sememangnya kuat berangan..

18.Saya dh biasa berdikari sewaktu kecik sbb mak abah selalu balik krja belah petang.

19.Saya pernah mengayuh beskal bmx sejauh 5km ketika berumur 5-6thn.Itu adalah rutin harian sbb gi rumah kwn2.Alhamdulillah tk prnah plak trjd apa2 waktu tu.

20.Saya brkenalan dgn suami saya sejak saya di tngkatan 2 dn itulh cinta pertama.

21.Saya sayang kan kawan2 dan keluarga saya.

23.Last but not least,saya sgt2 sayangkan suami dan ank2 saya!



b.Tag pulak kepada kawan-kawan awak yang rajin-rajin semuanya
 5 yang tersenarai diatas adalah pengikut baru ‘life of lady ell’ dan saya rasa mereka ini adalah sangat rajin.:)
terima kasih…
JANGAN LUPA 
KLIK SINI (GAMBAR)

Comments
  1. rasp says:

    kecik2 dah minat belajar masak memasak…patutlah u pandai masak ek sis…

  2. ~ Lady ell ~ says:

    eh pandai sgt tu takdelah sis..blehlh sket2.kecik2 tu dulu pun sbb nk isi perut sendiri..alah,sebenarnya goreg ikan ,telur yg biasa2 jer.sbb nk masuk pertandingan memasak tu baru mintak mak ajarkan betul2..:)sbb tulah perasan pandai masak…:P

  3. e_ja says:

    ell,sgt setuju dgn statement wpun ell x mekap tp mmg cantik dan menawan…tu barulah dinamakan natural beauty..kitaorg yg x cantik ni je yg gila mekap sbb nk kaver yg x cantik tu..hehehe..

  4. Dee says:

    sib baik x kena tag..mmg x buat punyalah..hahaha..dasar pemalas!!

  5. ~ Lady ell ~ says:

    kak eja>>astaga kak..itu statement org perasan kak…brg mekap tu adalh sket2..tp susah na nk abes..tu yg jarang update..:) eh akk cantik la…sape ckp tk cantik?dee>>takper,ell dh kenal dee sket2..kalo ada tag yg lain pesen,ell bg jugak…:)

  6. larra says:

    tenkiu ELL..hehhehe nanti larra hambek yer..ni bukan rajin..bat2 rajin jek hehhe

  7. Shiela Latif says:

    babe…dtg menjengah 23 things about u… aku sokong babe…huhuhu..thanks dah ambik yer…aku nyer bloglist dah ok…tue lah aku yg pandai2 letak url aku kat satu kolum setting tue…bila buang jer terus ok…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s