Wallet (tag)

Posted: 10/07/2010 in tag
Tag seikhlasnya datang dari :-

Puan Shiela


“Awak,lamanya saya peram tag ni.dah sebulan rasanya.mohon mahap yer…:) Errmmm,boleh tak saya peram yang lain2 tu utk bulan2 depan.Ada 2-3 lg pending,maknanya 2-3 bulan lg baru selesai..” hahaha
Takdelah beb,esok lusa aku gerenti settle…:)

 1.snap the picture inner and outer of the wallet
2.Introduce your wallet brand,price and where you buy
3.Take out whatever inside your wallet (atleast 5 picture)
4.Snap a picture of you with your wallet
5.tag 5 person

Liz Claiborne

(outer)

(inner)
Alahai,wallet Ell biasa2 jer..Tidaklah mahal mana..dapat free je.hehehe..

Wallet ni hadiah daripada SIL masa dia balik dr US 3 tahun lepas.Makanya,harga tak tau lah nak cakap berapa..mmg tk tnya SIL masa bru dpt tu…

Kalo nak 5 gambar.. takde,tapi 5 barang ada..
1.BODY SHOP offer card.Tah tawon bila punyer tah duk simpan lagi..:D
2.Pap smear Appointment card.2-3thn sekali.
3.Kad klinik gigi.konon selalu cek gigi..tapi non ado…:D
4.My Kid Aryan
5.My Kid Dina
6.My Kad empunya wallet..:) rasa mcm nak tukar baru je..sbb rasa buruk na muka ketika itu.(hakikatnya tukar lapanploh kali pun muka cam tu gak..:)
7.Red Modani (kedai kasut) membership card.Kalo nak beli kasut raya anak2 mmg kat situ je bnyk pilihan..lebih2 lg kasut dak pompuan..
8.Bank card
9.5 hinggit je yang ada..ada sesiapa nak tolong gandakan ke…tak yah bebanyak,tolong gandakan limaploh je..:)
5 × 50 = ? hahaha

“Saya adalah tukang belanja yang berhemah,maka itu saya tidak menggunakan sebarang credit card.Saya juga adalah pemegang amanah saham terkecil didalam keluarga,dan dengan itu segala urusan pengeluaran kewangan mesti dirujuk kepada pemegang amanah saham yang TERBESAR di dalam  keluarga iaitu Encik Suami”

Ceh,ni kira mcm perjanjian lh ni.Sbb tu tak kesah bape sen pun yang ada dalam wallet nih.Dah duk rumah,watper pegang duit banyak2.



Eh,u’ols perasan tak MyKid Marsha ngan Aariz takde.Sebenarnya time Marsha lum ada lg MyKid2 ni semua.Yang Aariz nyer plak belum berambik lagi kat JPN Pontian ni.Bulan lepas gi katanya lum siap lg…


Oh! i forgot to snap a picture with my wallet..hahaha boleh gitu?


 Tag 5 person

http://herba-tihara.blogspot.com/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JANGAN LUPA 
KLIK SINI (GAMBAR)

 
Comments
  1. Shiela Latif says:

    hahahaha…ngelat tang ambik picas ngan wallet ek??sama lar ngan aku…hahahaha…lawaks2!!

  2. TuYa says:

    adeshhh..Tuya pun kena ke??kijam ye kak ell..

  3. ninaneno says:

    yeay!! mujur tak kena… hahahahh

  4. mamarempit says:

    aayyyyooooo…ammmakkk…..ingat merempit lelaju ke pontian nk collect duit….huuu…tekono den…..nt senin la den jawab yo…

  5. rasp says:

    hahahahaha…gambar terkezut u kelazzz la sis hahahahaha

  6. ~ Lady ell ~ says:

    shiela>>aci kan…ahaksstuya>>tak dulik,mmg kene jugak.katalh apapun..

  7. ~ Lady ell ~ says:

    ninaneno>>takper,kamu dh selalu sgt akak seksa..hahahakali ni akk nk skodeng wallet yg penuh duit.:D

  8. ~ Lady ell ~ says:

    mamarempit>>hahahaha..saje je nk usik akk.janji senin buat ekk.nnt ell nk cek duit akk tau..hahahhaha

  9. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>uhhh…kelazz ekk.:D

  10. You put forth a persuasive argument for Kouta biting it first. Saya being left behind would pave the way for a major guilt trip, especially if Kouta sacrifices himself for her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s