Di Hulu Langat~

Posted: 23/06/2010 in kids, KL
Salam…
‘Life Of LadyEll’ still not dead ya,but in coma just for 1 week.Hahaha.Aduyai u’ols..sebenarnya Ell tgh carik semangat nak mengupdate blog ni.Mekasih buat sesape yg sudi jengah sini even Ell tk de n3 pun.Mekasih SHIELA dn yg lain yg Ell perasan banyak sgt berkunjung tak putus2. 
Last n3 Ell tu sebenarnya autopublish dr rumah SIL4.Tapi adoi mak..sakitnye line internet die..tak sanggup nk tunggu.Ingatkanlah nak update se-entry-2,tp kalo tunggu lama bleh sakit jiwa raga lh u’ols..itupun Ell amik yg dh ada dlm draft je. 
Takpelah,yg penting Ell masih ada bende yg nak dicerita.Tidak lh koma yg sebenarnya yer..
Petang isnin 14 Jun 2010 tu,we’ols gerak dr Ayer Baloi,Pontian menuju ke Hulu Langat jam 4.30ptg.Setelah singgah kt rnr jejantas ayer keroh dlm stgh jam,sampai pun cantik je ngam2 sharp 8mlm.Oh ya,parents anak sedare ni turun KLIA dr umrah hari rabu..jadi we’ols saje je singgah rumah SIL4 utk d’ols berseronok2 utk 2malam.Macam biasalh,kidz kan suka swimming…bila stay kat Hulu Langat tu,mmg itulh kejenya..
Masih ingat gambar ni,KLIK SINI untuk lebih lanjut.Sebenarnya Ell takde amik gambar apapun kat umah SIL4 kali ni,sebabnya activity lebih kurang je.Melainkan guys yg turun FISHING POND nak tengok world cup kat tiwi astro sports.Cuma yg Ell ralat sket hari ke-3 kat situ,(sebelum bertolak ke Shah Alam) trlupa langsung nk snap gambar time we’ols ala2 picnic kat  kolam tepi rumah.Menunya nasi ayam madu. 
Ni Aariz yang baru terjaga dari tidur time we’ols sedang berpicnic.
Hari rabu,lebih kurang jam 4 we’ols termasuk SIL4 n fmly gerak ke Shah Alam…
TO BE CONTINUED~
Tunggu Ell nyer next n3 ya u’ols..dh kul 11setengah tgh hari ni Ell masih lum jengah dapur.kang apa plak kata MIL.

KLIK SINI (GAMBAR)

Comments
  1. Dee says:

    oh..ulu langat yg best tu..mesti budak2 enjoy..lg satu..kan best kalo dpt tgk pic nasi ayam madu..

  2. Shiela Latif says:

    bestnyer jalan jalan….

  3. rasp says:

    syioknya tengok dorang berendam :Daaaaa aariizzzzzzz….gewamnya tgk my boy sorang nie😀

  4. Lieya says:

    uuu sonotnye budak2 mandi mandeee

  5. ~ Lady ell ~ says:

    dee>>jgn kata budak2..mak budak pun seronok..tp cuma malu je nk join budak2..heheheshiela>>sekali sekal mmg harus bawak budak2 ni jalan…kesian derang dh penat belajar.bg release tension sket.

  6. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>syiok kan sis..rasa memanggil2 je..:)tulah,aritu Aariz nk sgt jumpa ngan 'ibu'..mamanya ni yg tk nyempat je.:)lieya>>tambah pulak mandi air bukit…grrrr..sejuk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s