Gi jalan pun tido.

Posted: 08/06/2010 in kids
Hai alls..
Dalam cuti sekolah ni kan,Ell n hsbn kena tengok2kn anak2 sedare yg parent d’ols gi umrah dgn MIL.So,d’ols ni dihantar balik kekampung utk diamanahkan pd we’ol suami istri ni.Dan untuk menambah stok keperluan d’ols,hsbn bawak d’ols gi TESCO Kulai yg perjalann nya dr Ayer Baloi lebih kurang 20minit melalui highway.
Tapi bila sampai,tengok je lah si Aryan ni.Belum kemana2 pun dia dh terlelap dulu.
 sedap je dia tido ni ha.tambah pulak duk kat sebelah fridge,sejuk je kan rasa..:)
 org lain siap bergambo lagi dgn die yg tido tu..tak sedar jugak..ish2,lena betul die tido..

beberapa ketika memilih barang2..
Aryan tetap jugak tido..
Dan masih lagi tido..

Ni gambar masa menghala pergi.Mmg nmpk sangat muka Aryan dh mula ngantuk dr awal.
Tapi lps tu bila nk balik, segar pulak biji mata dier.
JANGAN LUPA 
KLIK SINI(GAMBAR)
Comments
  1. rasp says:

    mmg nyenyak sungguh aryan tido ek sis…hehehehehebest lah anak2 u, cuti2 nie ramai geng😀

  2. Dee says:

    budak..kt mana2 pun dia leh lelap..cute je aryan tido..sis..ur anak buah ke tu pakai spek sama mcm marsha..

  3. mamaadam says:

    ala comeynye bleh tido kat atas troli..

  4. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>sis,anak2 sedare sumer dh besar2 sis..yg kecik tu je sebaya ngan marsha.d'ols pun yg stay kg ni 4 beradik 2boys n 2 girls..kakak d'ols dh 21thn..

  5. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>kan,derang ni tk kira tempat selesa pun..kalo dh penat,jadi je kt memana..tula..dia dulu dr marsha..sbb tu ingat marsha nk tiru die saje pakai spec.:)

  6. ~ Lady ell ~ says:

    finee>>hai la…budak2 finee…kita yg kesian tengok die terkepot mcm tu..tp die thn jer..

  7. ~ Lady ell ~ says:

    sis rasp n dee>>next week ell naik kl.antar ank2 sedare ni balik shah alam…

  8. en_me says:

    letih tewwww.. ehehe

  9. TauruzMama says:

    Hi Ell..Aryan cedap namer dier…ari tu plan klu dpt BB lelaki nk namakan Aryan..klu xdpt usaha lebih keras huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s