Aku yang Istimewa~(awards)

Posted: 29/05/2010 in awards, tag
Wahahaha..huh,tajuk tak agak2.
Sini2 nak tayang award nih.U’ols pun dapat lah…Meh datang amik.
(1).
sunshine award
received from:-YAN
“The Sunshine Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogging world.” The rules once this award is received are as follows:
 i- nominate 12 more bloggers
ii – put the logo onto ur sidebar or within a post
iii – link the nominees within ur post
iv – let the nominees know the hv received this award by commenting on their respective blogs.
v – share the love and link to the person from whom you have received the award
Part yg nak memilih penerima award seterusnya selalu jadi susah buat Ell.Rasa serba salah n tk kena.Untuk award ni Ell passing pd semua kenalan blogger.U’ols mmg sangat2 memberi inspirasi buat Ell,lebih2 lg bloggers muda skrng ramai yg hebat2 n sangat creative.U’ols sungguh brbakat..sangat kagum ngan u’ols..Dan pada semua yg lain2 tu,u’ols pun memberi inspirasi sebenarnya..kagum dengan u’ols yang berjaya mengupdate blog setiap hari.Itu juga memerlukan creativity.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(2.)
 friendly blogger award
received from:- SHIELA

1. suka melukis tak?
suka gak lah sket2..
2. bosan bosan suka wat ape?
layan anak2,for sure takkan pernah bosan..

3. kenapa siput babi jalan lambat? haha :DD

ell mana lh tau u’ols,dh soklan ghupe ini ell jawab ikut sedap tangan jer lah yer…
sbbnya siput babi belendir n melekit.u’ols imagine arr kalo kaki terpijak kat lumpur tu..tentu berat nak angkat kaki kan..n jalan pun jadik lambat..

4. cute tak orang yang bagi award nih?
ofcoz cute…jeles ngan size pinggang suar die yg 26-27 itu walopun anak die 2..

uuwaaa..

5 orang yang saye nak tag ialah……….

1.RASP
2.DEE
3.TIHARA
4.NINANENO
5.BSPOTGURL
U’ols mmg sgt friendly,kalau tak masakan u’ols antara 10 pengomen blog Ell ni.
Thanx ya..
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
From SHIELA ada lagi satu tag:-
hutang dulu ya beb..:P

(3)
blogwalking award 2010
received from :- SHIELA

U’ols mengaku u’ols antara 130+ org yg telah memollow blog Ell ni? Yes,award yg besar ghupe tapak kaki king kong ni kepunyaan u’ols SEMUA ya.Sila2..jgn malu2….kalo bleh sarung.. u’ols sarung,kalo tidak tempel je kat blog yer..:P
U’ols mmmg rajin blogwalking kan,kalo tak takkan sampai ke blog Ell ni ha..
Ya ampun…azabnya nak siapkan n3 ni.U’ols jangan tak caya dh 4 hari tau asek type save,type save..harini baru publish.Apa taknya,baru type sepatah ada je hal nak kene settle.Itu pun nak pass tag/award ni main pukal je kat semua blogger yg ada dlm bloglist Ell.Yang dh ber’type  nama tu tk sempat nak link kan..mahap ye u’ol…Sudi2kan lah minum air ‘sudi’ mengambil ya..:)
*air sudi = air tin special sempena memperingati penyanyi sudirman awal tahun 90an.(ingat tak?)
JANGAN LUPA
KLIK SINI (GAMBAR)

Comments
  1. bspotgurl says:

    nak cakap apa yea kat Ell ni – mekasihhh🙂 hahhaa

  2. ninaneno says:

    laaa… kene tag lagi?? haha… baru perasan… esok2 la plak setel… kekeke…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s