pesen tido~

Posted: 19/05/2010 in aryan, sons

Sekarang ni dak Aryan mcm2 pesen tidonyer..(u’ols phm ke bahse org Johor ni) Pesen tu maksudnye ‘gaya’.Org Johor belah Pontian yg bnyk gune pesen ni,Ayer Baloi khususnyer..:)
Pagi tadi Ell post pasal kontest yang Ell join.Kalau tidak dikenakan syarat tido nyenyak ngan bantal,tentu2 sekali Ell pilih gambo ni.Ell rasa gambo ni sangat mencuit hati.U’ols tengok tu,gaya ala2 org tgh dok brpikir,kepenatan ,keletihan lalu tertido..hihi ‘kesian ank mama..’ kat mana sempat je dier tido..:) 
Kadang2 tido berdiri kat tepi katil pun die buat..tgh mkn tido pun penah jugak.Jgn tak caya tgh2 mandi, dlm besen yg takde air pun boleh dier tido..hohoho..
Mcm2 ragam lah anak2 nih.U’ols yg lum ada anak,tentu teringin nak tengok keletah dn gelagat anak2.Adik2 yg tgh rancang nak kawen tentu tujuannya nak ada anak..dan anak2 yg tgh sekolah tu dh tentulah mmg anak2..:D 
So u’ols,jagalh anak2 walau apapun mereka.tk kiralh nakal ke,baik ke,apa ke,mereka tetap umpama permata yg sgt membahagiakn kita..:)
Nak jugak wat n3 simple ni..hihi .Walaupun takde pekdahnyer,u’ol layan kn jer..
mmmuahhh!
JANGAN LUPA
KLIK SINI

Comments
  1. eynda says:

    Simpan gambar ni buat kenangan…🙂

  2. rasp says:

    hehehehehe…kids kalo dah ngantuk sgt, tak kira tempat landing dah sis…sbb tu leh jadik mcm2 pesen….asalkan u ada n3, pasti i layan yaa…

  3. mamaadam says:

    hihi betull la ell..bila tgk gambar aryan ni finee teringat Adam penah tetido masa tengah makan twisties..kelakar kan..sian aryan penat sgt agaknya tu

  4. ~ Lady ell ~ says:

    eynda>>oh mesti kak…rasp>>kan..kalau lebih sgt main..kdg2 nagntuk pun tahan mata..tu pasal tidur merata..:)owh my darling sista..tq soo much sis..:)ell je kdg2 tk sempat.malunyer muka..mamaadam>>pernah jugak kan..tulah kids ni mmg gitulah finee..mesti akan tiba time yg die mengantuk sgt tp tak mo tido..last2 trtidolh mcm2 gaya..:)nnt tengok plak dak tecik aleesya tuh..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s