Contest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse~

Posted: 19/05/2010 in contest
Bismillah…
Kata pepatah “Untung sabut timbul,untung batu tenggelam.”Mana lah tau ada nasib dak Aryan boleh dapat tilam n set bantal kekabu free.Memula tu mcm malas nak join kontes ni,tapi sejak akhir2 ni bnyk pulak aksi Aryan tidur yg mencuit hati.Ell ingat kontes dh abis,tp bila gi cek semula..kontes dilanjutkan sehingga 31 may 2010.So,apa salahnya mencuba nasib kan..Kalau menang boleh jugak buat baring2 kat depan tiwi..:)

SYARAT2 PENYERTAAN:-

  1. Jadi follower blog InfantiaHouse …
  2. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda…
  3. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..
    http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.html
    terus ke blog InfantiaHouse…
  4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 – 4 tahun.
  5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal.
    ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati…)
  6. Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.
  7. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti)
  8. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box DISINI
  9. Disebabkan beberapa permintaan dan ramai yg baru tahu contest ni..pihak syarikat telah bersetuju untuk melanjutkan lagi contest ni sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm~~ cepat2 jgn lambat yer….

NAMA: Aryan Iskandar Bin Aminulrashid
UMUR: 2thn 6bln
TARIKH LAHIR: 26 NOVEMBER 2007
WARNA KESUKAAN: Biru dan Ungu
NAMA: Aariz Arslan Bin Aminulrashid 
UMUR: 4bln
TARIKH LAHIR: 21 JANUARI 2010
WARNA KESUKAAN: Biru dan Ungu (maknye yg suker..)
Ok,tulh dier gambo yang mnjadi pilihan Ell.Tuan punya kontes tak tetapkan bape boleh masuk dlm satu n3 kan..so, rasanya kira lulus lah eh penyertaan ni.2org skali Ell terai.
JANGAN LUPA
Comments
  1. rasp says:

    suka tengok anak2 tido…rasa tenang je kan…gud luck sis….

  2. Izan says:

    =)aryan dlm gambar tu mcm tok imam nak laungkan azan..aariz pulak mcm nak berkaraoke =)

  3. fndrocka says:

    best pulak kalau dah ada anak ni…boleh amsuk kontest macam2.haha

  4. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>betul si,pastu time tulah kita rasa berslah kdg2 marah dier..kesian lahai..izan>>hahaha..ada2 je izan ni.

  5. ~ Lady ell ~ says:

    fndrocka>>oh sangat syok fnd…Tn.Punya>>ok..mekasih..:)

  6. i have seen nice images on your blog…

  7. you have a great layout of your Blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s