Award ber-Pakej~

Posted: 08/05/2010 in blogger, tag

AWARD KE-1
dr KUCING KUYUP (bukn nama sebenar)
Khas utk semua blogger katanya.Ada 2 pilihan n ikut kesesuaian u’ols.Disebabkan Ell ni tamak,Ell amik dua2..:)Apa2 pun mekasih…

AWARD KE-2 & TAG KE-1

Award yang ini bukan saje2 di beri ya.Ada soalan ikut sesedap rasa..(bab makan ler) Kalau award nya dh rupe apron,tentulah soalannya tentang masak memasak ye dok.:)
3 jenis lauk pauk yang suka dimakan..
-gulai asam pedas.tak kiralah apa jenis ikan pun
-daging masak kicap cili padi
-ayam/daging/ikan masak gulai lemak cili padi.(adoi mak aih,leleh ayaq liur nyebut mknn ni)
3 jenis pencuci mulut yang paling best yang penah buat
-puding karamel
-puding koktel
-puding roti bakar
3 jenis biskut time raya
 jujur tak penah buat biskut raya..:) tp kalau yg suka..
-biskut mazola/kacang
-choc chips n wlnut cookies (mcm f.amos tu)
-biskut cornflakes
3 orang kawan lagi…
AWARD KE-3 & TAG KE-2

dr CIK PUAN SHIELA (org yg sama gak..)

Apa yang bermain difikiran korang sekarang??
-Nak masuk jamban! sape nak tengokkan Aariz nih..:D
Nama samaran korang??
-LadyEll
Berikan 3 orang yang anda sayang
-My hsbn dh tentu
-Mak,Abah & Mak(mil)
-Marsha,Dina,Aryan & Aariz (ank2). (Dh brapa ramai dh ni..)

Panggilan untok si dia??
-Abang (standard arr org melayu..)
Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang??
– Apa ekk,ermm dpt hadiah brefcase yg penuh dgn duit. Senanglh Ell nk mnggayakan..
Blog mana yang korang suker follow??
 -Eh,blog yang Ell follow ler..kalau tk ske tak de nye nk follow..
TAG pada 15 blogger yang lain
Ell bg pada 15 followers baru blog Ell ni ya..
-Ladyelle (y la nickname kamu sama dik….)
-Lynn Hamzah
-Leily/ummi Alya Husna
-Sillyloo
-Mytafa
-Zaradegreat
-Fatin Razali
-Mimi@larradanish
-Naim husni
-Ain budak baik
-plain jane
-sekamar rindu
-Jaya jr
 TAG KE-3

dr sapa tah,tak ingat dah..

A-assalamualaikum..
B-buat baik dibalas baik,buat jahat orang tak suker..
C-cincai lah eh nak buat apa
D-dah kena tag tak boleh nak ngelak nye
E-eh,syok jugak buat tag ni ape
F-forget me not lh katanya
G-garang? ya aku mmg garang,kadang2 boleh naik antu jugak ler
H– hahahaha..ketawa penawar duka,bnyk ketawa awet muda.
I-ish! bermadah pujangga pulak gamaknya
J-jalan-jalan hujung minggu ngan keluarga
K-kalau malas lepak kat rumah je ler
L-lama2 terperuk dalam rumah pun wat mende nyer..
M-masak makan,makan tido, itu je lah keje nyer..
N-nak makan cendol atau abc time panas2 camni
O-oh,kalau ada yg sudi nak belanja,sangat berbesar hati..
P-pi lh cepat.tak sabar ni..
Q-queen contrl? oh tidak..’saya seorang isteri misali..’:P
R-rasa2 boleh tak mintak up elaun lagi..
S-sayang emak,sayang abah,sayang laki,sayang ank2..sayang mak mertua saaayaannng semuanya.
T-tak tergamak nak melukai hati mereka
U-udah ler tu..tak tau lagi nak jawab aper
V-vavava..vanakem
W-welkem
X-x-tra merapu nmpaknye
Y-yo yo wuzzup
Z-zakat..jgn lupa bayor.
 Tag ni ala2 latok karangan lh gitu eh.Yang berkaitan ngan u’ol dan fmly shaja.U’ols nak ke wat tag nih? hambikkk ler…
Cukup untuk harini…esok buat tag yg lain pulak ye..banyak na pending tag nih.hadoiii… Tapi tu lah dier,org kata hidup berhutang hati tak tenang..jgn risau..akan ku langsaikan hutang tag tu yer..:)
 Oh ya,hampir dah nak terlupa..untuk satu lagi tag dr PN SHIELA tu,sila klik 
 kat situ ada jawapannya..tu dia pn shiela..dh setawon lebih tag nih.tak caya gi lah tengok..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s