Tag n Award again~

Posted: 03/05/2010 in awards, blogger, tag
Tag from sis Rasp
1. go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. select the 8th photo in that folder.
3. post that photo with the story behind it.
Kalau u’ols perasan kat side bar Ell ni ada beberapa gambar yg berkaitan badminton.Tu sebenarnya aktiviti tetap hsbn Ell.Dia passion sangat dgn badminton nih.Seminggu 4-5 kali adalah perkara wajib.
Kalau nak citer berdasarkan gambar ni,dulu Ell pernah buat n3 pasal hsbn Ell organizekan badminton tournament kat Pontian ni.Jadi Ell pun tak koser nak ulang siar,u’ols KLIK je kat SINI.
4. then challenge 8 blogging friends to do the same.
-shiela
-rini
-myra
-dzana
-lya
-puan tak comei
-yann
-lieya
Ok,next is award yg sweet ni.Mekaseh sis ya.Tanpa segan silu Ell amik award nih.:) Tapi jgn amik sesaje..mesti jawab tag kan..
10 things that makes me happy lalalalalala….
1.anak2 n family sihat
2.dikelilingi orang yang disyang
 3.peluk cium dari orang2 tersayang
4.lawak yang menghiburkan sampai ketawa trbahak-bahak
5.try sesuatu yg baru n menjadi.tak kiralah memasak ke,buat kraft ke..
6.setiap komen yg u’ols beri dlm n3,rasa dihargai.
7.tengok orang lain happy
8.kalaulh dpat turunkan berat badan.sekarng ni berat bdn tk ideal.
9.dengar music yg happy
10.boleh jadi sahabat yang disenangi.:)
10 bloggers seterusnya yang terpilih
-ratna
-ninaneno
-shiela
-mamarempit
-tihara
-myra
-finee
-ct rahani
-diana
-bspotgurl



*Haaa..kan dh kena.”namamu kini jadi sebutan” Tulah die,u’ols ni kalau tk list kan nama sorang kesorang,buat donno je kan.U’ols amik ni dgn awards yg 30 April tu sekali ya. Amik tau!! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s