Tags n Awards~shiela

Posted: 30/04/2010 in awards, blogger, friends, tag
Hadoi..Cik Puan Shiela mambo ni mmg sgt2 menghargai Ell lh u’ols..Tak jatuh2 dr carta penerima anugerah dan tag.Sekali nama paling atas dgn 2 soklan tag dn 4 biji award hah.So apa kata Ell tunjuk kat u’ols secara berjemaah ya..ahakss
Memula Ell amik tag ya..

about ideal guy?


1. How tall should he be?
medium size-yg sedang2 jer

2. What hair colour should he have?
 hitam keperangan

3. What kind of personality should he have? 
beriman, sopan,
speak only when he need to n respect sesama insan

4. Older or younger?
of coz older than me (beza 3 tawon)

5. What film actor should he most be like? 


6. What singer should he most be like?


7. Do they need to cook?
certainly
masak air n meggi pun kira pas lh..

8. What is his best body part?
bola matanya yg kecokelatan itu..

9. What car should he drive?
adalah..biasa2 je

10. What one thing completely turns you on?
Appreciates a home cooked meal -by me. lain dari tu sendiri simpan..:)

11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
my husband semestinya🙂

12. Tag 6 people to do this survey too. 
hoho..yg ni Ell takmo bg 6..Ell nk lebih.U’ols amik eh tag ni.plsss…
*while kneeling

GORGEOUS BLOGGER AWARD


INTERESTING BLOG AWARD

ADORABLE BLOGSPOT



 FRIENDSHIP
Hah hambik 4 sederet tu,tp yg last ni ada tag ya.

1~5 nama samaran kamu
-Elly (most of frens n fmly)
-Ell (in blogsphere)
-mama (my kids)
-cik Elly (hbby nieces n nephews)
 -lily/ili – mcm lily ellen lh plak (ni ada sedare yg tk reti nk menyebut nama ‘elly’,sampai skrng dok panggil lily,yg paling tk best dengar ‘ili’ tuh.adoii apeke buruk na kamu panggil ghupe itu..)

2~5 tarikh paling penting dalam hidup kamu

-2/12 (ulangtahun dilahirkan)
-4/11 (hari kejadian mista hubby)
-3/9 (hari diijabkabulkan)
-20/7 (hari pertama bergelar blogger)
-24/7 (pertama kali bergelar ibu)
dan semestinya setiap hari lahir anak2

3~5 perkara yang kamu buat semalam
-buat kerja2 yg sepatutnya suri rumah lakukan (memasak,menyapu,membasuh etc.)
-makan,mandi,tido,tengok tiwi
-blogging,fesbooking,surfing (internet)
-do some craft for my dotter
-check my kids homework n mengaji

4~5 perkara yang buat kamu gembira
– kids n fmly..
-hugs n kisses from them
-music  on yg membuatkan rasa nak berdansa..:)
-dapat turunkan berat badan..:P
-comments kat setiap posting yang Ell publish.

5~5 drama/filem kegemaran kamu
stardust
hachiko
-up
-austin powers 1,2,3 n yg akan dtg nnt 4
-lord of the rings 1,2,3

6~5 hobi kegemaran kamu
masak n makan..
-tengok movie
-surfing internet(blogging trmasuk skali)
-jln2
membuat craft

7~5 orang yang kamu suker/sayang
-suamiku
-anak2ku
-ibu bapaku
-ibu mertuaku
-kucing2ku🙂

8~5 tempat percutian idaman kamu
-disneyland
-dubai
-grand canyon
-new zealand
-egypt

9~5 sebab kenapa kamu jawab soklan2 nie
-saje suka2
-lg pun rasa bertanggungjawab utk menjawab tag ni😛
– nnt rasa bersalah menghantui sbb amik award tp tk jawab tag.
-u’ols mmg suka kan Ell jawab tag
-pasni boleh pass tag ni kat u’ols pulak..

10~10 orang yang kamu nak TAG!!
 -sape2lh u’ols!
-award semua Ell bagi ya.yang aritu tk amik lagi..kecik tau ati..majuk nih.
-tapi kalo u’ols nak award ni,pakej ngan tag ya..hahaha🙂


Comments
  1. rasp says:

    hari nie kita sropa lah sis…melangsaikan tag…yg u punya i dah amik, tapi lum buat…wait aaaa….

  2. siti says:

    salam ziarah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s