Award kitar semula~

Posted: 26/04/2010 in awards, blogger
Tk agak2 ekk bahasa.Ada ke kata award kitar semula.Org nk bg dh syukur kan..Kang kalau tk bg kata sombong plak ekk.Hahaha..tak de lah u’ols.Ell dpt award ni ha..bukan lh kitar semula ape benda pun..cuma award ni namanya ‘award mesra mata’ ala2 mesra alam lh gitu ekk.Elok na lh dgn kitar semula ni..kaler pun hijau ni ha.pasni kita kitar kat org lain pulak..tidaklh dpt sensorang kan..tak gitu u’ols..:)
Mekasih bebanyak kat kawan lama Ell nih.dr sekolah menengah  we’ol kenal tp form 4-5 we’ol sekelas n terjumpa semula kat FB then die trjebak ngan blog.Wah..nmpknya semakin gigih dia brblogging..selamat menjadi blogger tegar ya pn shiela rusli latif
Seperti kebiasaannya lah,kalau dpt award kat blog ni kenalah kitar passing kat blogger lain gak kan.So u’ols,Ell takde pilih kasih nyer,semua Ell rasa blog u’ols mmg mesra mata.U’ols jgn tk amik tau..nnt Ell kecik ati tp Ell bangga bila u’ols tepek kt blog,n mention nama Ell yg bg award ni..:P
Award ni tak de nk feeling kat stage derr,tak yah nk berangan nk pakai baju lip lap glamer2 lalu kat red kapet tu ha.U’ols just copy n paste je kat dlm blog u’ols.
Comments
  1. blog mesra mata? huhhh…ini namanya award polis nieh…

  2. rasp says:

    tak dulik, masa nak copy paste pun tetap nak pakai baju lip lap lip lap hahahahahaha sungguh gila glamer gitu :Dthx ya sis…i amik,simpan jap…tapi i akan paste gak kat blog i ya…congrats for the award & thx for sharing…

  3. ~ Lady ell ~ says:

    cheryna pires>>hahaha..kalau polis award mata-mata.tu baru sesuai.rasp>>hihi,oklh..sukati u sis..but makesure yg paaaling glamer tau sampai silau bijik mata ni ha..:Dmekasih sis..mmg kesukaan i tau mengagih2 kan award ni..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s