Aariz dah 3 bulan~

Posted: 23/04/2010 in Aariz, son
Semalam gi klinik utk timbang weight Aariz 3bln.Kejap je rasanya.Yang paling best time Ell pegi klinik tengah lengang.Jadi taklh bnyk buang masa kan..
Gambar 1:Pintu masuk klinik ibu dan anak
Gambar 2:ruang timbang
Gambar 3:Aariz tengah lena tido.Tumpang tmpt tu jap.
Sebenarnya tidaklah kosong ghupe itu,cuma orang je yg kurang.Aryan ngan Dina ada gak dekat2 situ.kat blkng Ell tu ada 2-3 bilik yg ada mak2 n ank2 serta staff nurse yg bertugas..Tengah dok ralit mensnap gambor sorang staff nurse yg mmg kenal tegur gurau..heheh siap tanya nk melaporkan kat mana..tp tidak le Ell ckp nk masuk dlm blog kan..kang tk pesal2 femes sekampung,sbb misi yg sorang itu agak pot pet2 sporting jugaklh pe’el dier..:)
Aariz pun kemain lena tidur nya..Ell sempat buat pap smear.Insya’allah tak de pape lh kan…U’ols jgn lupa buat pap smear ni tau..penting utk ma’am2 mcm kita ni..hahah yg tak ma’am pun penting jugak..dgn syarat u’ols berjantina ‘perempuan’ .
Aariz setakat 3 bulan ni weight dia naik se kg dr 2 bulan aritu.
Maknanya sekarang weight Aariz Arslan 6.5kg.Alhamdulillah..Aariz sehat n tak de apa2 masalah.
Comments
  1. sweetfiza says:

    nmpk kosong je klinik tu …& aariz pun smakin tembam….nmpak kat peha tu dah berlipat ….he he : )

  2. rasp says:

    sejuk mata memandang tgk aariz tersenyum….smooocchhhh!!

  3. Farra Rizal says:

    Jom join blog kite yg baru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile nieyNi blog baru saye…http://terataimewangi.blogspot.com/ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

  4. Dee says:

    ell..bulatnya aariz…so cute..dpt peha tu..dee geget2..geram..

  5. Shiela Latif says:

    alhamdulillah…kus semangat aariz…3 bulan dah 6kg lebih…adam lom jejak lagi…tp sihat alhamdulillah jugak lah…🙂

  6. uiiiiiiiii…semangat tol ank Ell ni..yg Lis perasan Ell sk pkikan ank2 Ell baju mcm tu ek..tp memg cute,hihih..bgusla,ank2 sihat belaka..cumil2 ank El ni.

  7. Nur -al- Ain says:

    geramnyeeee, rase nak gigit2 pehe dier. HEHE😉 tembabb,, dulu pernah dgr member kate, nak bagi anak tembam cepat bagi makan kentang plus tepung beras kot.. kalau x silap la.. buat cam kanji tu.. eh, tapi xtau la ye ke tak. hehe ;0 lupe2 ingatt

  8. Izan says:

    comelnya aariz dalam gambar yang dia senyum tu… =)

  9. mamaadam says:

    mak ai comelnye aariz..sihat dia….muah!

  10. ~ Lady ell ~ says:

    sweetfiza>>ada,ada gak sket2 org..tp ell amik part yg takde org la.hihi malu gak sebenarnya.siap dh kene tegur..Aariz part berlipat2 tu yg nk kena jaga tu..takut kan,musim2 panas ni ruam..rasp>>sis.mmg tunggu dia senyum nk snap gambar ni.istimewa utk 'ibu' dier..:)

  11. ~ Lady ell ~ says:

    farra rizal>>ok,mekasih bg link ni ya..:)dee>>huhu,geget mcm mkn drumstick ayam ke gamaknye..:)

  12. ~ Lady ell ~ says:

    shiela>>alah,asal sihat syukur..tp semua ank2 aku time kecik2 mmg gini le ghupe d'ol,bila nk masuk 2thn tu siaplh nk slim.. sumer..:)Leez>>tengok bby semangat geram ekk.insya'allah..ell doakan utk lis jugak ya.pakaikan d'ol baju mcm ni senang lh lis..kalau panas,tk yah pakai seluar..pastu bila dukung takdelh baju tu tersingkap/terselak nmpk perut n asyik nk membetul je kan..ringkas!

  13. ~ Lady ell ~ says:

    nur-al-ain>>baby baya gini lum bg mkn dik..tp bila dh 4bln tu bg je bubur air yg blend,pastu campur lh sayur2.kentang pun bleh gak..kalau travel,mmg susahlh nk masak bagai kan..so,pilihannya baby nestum jelah..:)nestum pun ada mcm2 jenis..kena bg semua perasa..kalau kentang+tepung beras tk penah pulak akak mendengornyer..

  14. ~ Lady ell ~ says:

    izan>>special utk aunty izan katanya..:)finee>>aunty finee,Aariz nk cepat beso…nk lawan bertumbuk ngan abg Ayan..:)

  15. ratna says:

    mmg nampak aariz sihat.. geram..geram..

  16. ~ Lady ell ~ says:

    ratna>>aduyaii ratna,lenguh dh nk dukung dier..pastu skrng nk tido kena dukung kat bahu dulu..baru nyenyak dier tido.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s