macamana nak join GB

Posted: 15/04/2010 in blogger
Ok,n3 ni khas tuk u’ols yg nak join Geng Blogger(GB).Diberi pengkhususan buat rini.Tp pastikan u’ols ada akaun di facebook ya.Kalau tak de Ell tak tau mcmmana nak connect.

Memula masuk ke site GB http://www.gengblogger.com 
Kemudian akan terpacul muka utama GB seperti dibawah ini
U’ols klik kat simbol connect ke FB sprt dlm gambar yg tlh ditunjukkan
Siap utk kongsikan n3 menarik u’ols?.PING saja mengikut anak panah tu siap dgn kategori yg dh disenaraikan.U’ols tinggal pilih je kategori apa n3 u’ols tu.
Kotak yg bhgn atas yg dah Ell tandakan tu,boleh lihat terus ke profile u’ols.Kat profile,u’ols boleh nmpk n3 apa yg u’ols dh PING didlm GB.
Ok,ini adalah contoh profile Ell kat GB.
Ada apa2 lg kemusykilan puan rini? 🙂
*Maaf ya,Ell sengaja menggunakan font besar supaya lebih jelas.
Comments
  1. Rini Jy says:

    time kasih byk ell. puas belek gb tu, rupanya mcm tu cara nak joint😉

  2. Ena says:

    thanks ye!.. sgt bergune la… sb ena pun tak tahu nak nak join sblm nie.. skrg dah leh join dahh.. cumer tak tahu camner nak masukkan gengblogger kat blog pulak.. heheh.. ker masukkan mcm biasa je!..hoho

  3. Rini Jy says:

    ada geng rupanya yg tak jumpa jln masuk. dah blh joint dah. yihaa…

  4. Redbloodsnow says:

    GB is THE BESTTT!!! tempat promote blog yg berkesan kan..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s