Incek BEN

Posted: 14/04/2010 in blogger
Tak habis2 lagi citer pasal Ben ni..
Maaf, Ell citer sket je ..tk bnyk pun..:P
Itu incek Ben arr sudah mari ini blog.Itu pasallah ini hari Lady Ell banyak happy..:) tapi u’ols citer ni mcm sket nak basi la.En.Ben dh up citer jelajah blog ‘life of lady ell’ tu smlm la…Ayoyo amma,keciciran sudah..(sambil tepuk dahi)
Tapi sila jgn salahkan Ell ya.Seriously mmg tak terkejar setiap n3s En Ben nih.Kang kalau keje nak cek tetiap n3 En Ben tu,tak pasal2 mak mertua dok menjeling manjang.Padahal Ell ni antara menantu mithali.ahaks*
U’ols tengok..apa ke tajuk yg ditulis dlm n3 nya tu…uish,dahsyat2..Ell ingat lah 5-6 n3s je.. paling memberangsangkan pun 10 pengeluaran n3s..tp kerakusan berblogging En Ben sudah diakui dirinya sendiri..oh ya,termasuk n3 yg bertajuk diatas tu adalah yg ke 21..Fuh! gilo2..Semuanya sbb apa?sbb nak menunaikan hasrat d’ols yg nak sgt blog dijelajah oleh En Ben ni.
Sekali lagi Terima kasih n syabas buat En Ben.Murni betul niat En Ben tu nak meramaikan majlis Blogsphere ni.Skrng En Ben sibuk jugak nak promote blog ibu2 kat luar sana tu.Konsep nya lebih kurang ja..tp khas buat blogger yg bergelar ibu.kalau berminat silalah KLIK SINI

Comments
  1. rasp says:

    tepat & padat komen en ben on your blog sis….syabas….hepinya dpt kawan dgn blogger pamos amos cam u *ihiks*

  2. dah nak jadi artis ke sis?? hehhe

  3. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>betul3…walaupun rengkas kan sis…oh no no no..bkn tujuan nak fames la sis…myra>>artis apa kebendenye…nak jadi celebrity la myra….hahahaha(tk agak2 ekk)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s