Geng Blogger~

Posted: 12/04/2010 in blogger

U’ols..disebabkan dah taksub sgt dgn blog En.Ben dlm minggu lps tu,makanya tetiap 2jam Ell pegi jengah kat blog dier..Apa ke hal nya kan..mcm takde keje lain nak buat..Sebenarnya nak check samada blog Ell dh tiba turn utk dijelajah sbb blog Ell dh disenaraikan dlm list menunggu.:P

Gini lah,tepikan pasal jelajah blog dari En Ben tu , Ell nk citer sket .En Ben tu, dia adalah seorg blogger  tegar malah lebih tegar dr blogger tegar seMalaya.Just imagine dia update blog 5-6 kali sehari,tah2 9-10 kali (kalau trlepas pandang).Mmg tak terikut la.. Fuh! gilo…

Dan,dlm salah satu n3 nya mengajak/menyaran/mengesyorkan blogger2 ni join Geng Blogger (GB).kat situ u’ols boleh dapat lebih ramai kawan.Yang Ell perasan ahli2 GB ni pengikutnya ratusan, malah ada yg ribuan(gila ko! tak nak join..) uish,dahsyat…GB ni juga diasaskan oleh En Ben Ashaari.Pastikan u’ols ada akaun di Facebook ya dan daftar keahlian di http://www.gengblogger.com   .atau klik pada gambar.
Kebaikan GB ni,setiap kali u’ols update atau ada n3 u’ols yang rasa menarik dan nak dikongsi, PING saja.Pasti sesiapa yang masuk ke GB tu akan tahu/sedar n3 baru u’ols tu walaupun tak follow blog u’ols.. Kalau nak tau,join dulu pastu godek la kat GB tu satu hari,pasti puas hati..:P
Ok,u’ols..selamat memeriahkan majlis.
*Arrgghhh..tak ready lg nak jadi org glamer,nnt tak cukup tgn nak sain autograph semua..silap2 boleh ting tong nnt.hahaha (perasan artis!!)


Comments
  1. Tihara says:

    haah..akak pn baru join last week..kdg2 lupa nak ping..sengal jerw

  2. ~ Lady ell ~ says:

    ruginye kak tak ping.nak2 kalau n3 tu bagus.

  3. rasp says:

    i lum ready la sis nak join ini geng…lagipun blog i tak mantops pun…blog nie pun sesaja je for fun…yg nuffnang i pun, letak bebaru nie je…tu pun sbb dee & ikiqzana yg suruh…hehehehe

  4. Dee says:

    hehehe..dee pun segan nk join..tp tgklah..kot pintu hati terbuka nk join..

  5. ~ Lady ell ~ says:

    rasp n Dee >>no problemo..tak da paksaan..:)blogging is just for fun ekk sis..samalah sebenarnya,tp tu lah dh terjebak kan..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s