SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana …

Posted: 09/04/2010 in blogger
Pon Pon, Pon Pon….(sila imagine mcm org jual roti naek motor ya..:D)
U’ols..n3 ni best nih.U’ols pun boleh join sama.Yuk kita meriah kan dunia blogging kita.
Memandangkan ramai na yang dh promote blog memasing kat Incik Ben ni,Ell pun terhegeh-hegeh nak jugak.Muka dia dah dok terpampang kat merata2 blog nmpaknya.

*Bukannya apa ea,cuma sekadar nk menambahkan pembaca blog Ell ni je(dpt pahala menggalakkan org membaca).Nak follow ke tidak itu ikut hati memasing,yg penting traffic jam n nuffnang pun harap2 mencanak lh gamaknya.

*Sebab yang kedua sudah tentu lh nak menjalin silaturrahim dgn sesiapa saja tak kiralah dr kelas atasan,kelas bawahan,kelas pertengahan,’kelas gitu’… pun boleh ajer…:) Tapi ada ke golongan kelas atasan tu yg nk geng ngan org2 mcm Ell ni ekk.

*Ketiga,nak bagitau kat bloggers di luar sana tu tentang kewujudan blog Ell ni..;)

Ok,..utk En Ben,kalau nk komen boleh jelah apa saje diterima dgn hati terbuka. Buat pengetahuan blog saya ni diupdate n3 baru sekurang2nya 2-3 kali seminggu (tp dicek hari2), paling rajin saya mengupdate pun 4kali je seminggu.Wlaupn suri rumahtangga sepenuhmasa tp sbenarnya bnyak hal2 kekeluargaan n rumahtangga yg nk dijaga.Wlaupn tak dapat nk jadik mcm En.Ben tu yg 4-5 entries sehari namun skrg ni pun dh mula brsemangat disebabkn nk mndptkn kenalan2 yg baru.Kesian jugak kat d’ols tu yg kejap2 trpaksa trjenguk2,trjengah2 blog saya nih.Takkan nak melanguk plak kat sini kan..kesian lg kat saya ni kalau2 n3 takde sapa nk komen nnt..;)

Blog saya ni berkisar pasal mak2,anak2,fmly,resepi sket,info sket,life style sket…hiburan sket n pendek kata bersifat general lah ya.Kalau posting yg berbentuk info atau resepi tu rasanya rugi kalau tak share sesama. Dgn ini saya rasa apa yg dilakukn En.Ben ini adalah idea bijak n langkah yg amat baik bg menambahkn kenalan serta mngeratkn silatulrahim sesama kita.

Lastly,

terima kasih utk En.Ben dgn adanya idea yg bernas nih.:)
Comments
  1. bspotgurl says:

    Hahha, very cute la Ell ni

  2. mamarempit says:

    hehehe….terpengaruh gak ye ngn akak…selamat menjadi org glamor pas ni…hehehe…hidup org pontiannnnnn

  3. ~ Lady ell ~ says:

    bspotgurl>>biasa je tu..:)mamarempit>>itulh pasalnye kak.terpengaruh tu..:)tah ler,dh ready ke belum ni..rasa macm 'eh betul ke apa yg aku buat ni':Dapa2 pun yeah,HIDUP ORG PONTIAN!!!!(hahaha ada2 je akk nih)

  4. Dee says:

    good luck sis!!

  5. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>tah ler,sudi tah tak si ben tu jelajah sini..

  6. Azrul Hisham says:

    salam ziarah ari blog ben…berguling2 kat blog ni jap sambil baca entri…muehehe (^_^)

  7. Mat Gebu says:

    salam lady ell…wowwww..Pontian mari kaa…Pontian tu kat belah mana, abah saya Pontian mari juga…dari Rambah…lady ell dari mana?..

  8. ~ Lady ell ~ says:

    Azrul Hisham>>mekasih datang sini ya..silalah guling2 atas kapet biruku ya…:PMat Gebu>>Pontian kat Ayer Baloi incek…

  9. Mat Gebu says:

    Salam lady ell…eh dulu saya ada saudara tau kat ayer baloi, kami panggil "pak uda mat ilah" dia ni orang bugis u, tapi dah arwah lama…..

  10. ~ Lady ell ~ says:

    Incek mat,'dulu' che mat tu mcm dh lama benar bunyiknya…kalau che mat bg detail n specifik maybe mertua saya kenal.maklumlah saya yg muda2 gini tak berapa nak kenal senior2 kampung ni sumer.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s