Komen Hilang~

Posted: 07/04/2010 in blogger
U’ols,Ell nk tanya ni..why ekk komen kat comment box boleh hilang.
Nmpk tk gambar yg Ell upload ni.Kat front page blog Ell sebenarnya ada 11 komen (dlm bulat merah) tp bila Ell bukak comment box die kuar 9 je.2 komen yg hilang tu komen balas dr Ell tau.penat je type words bnyk2 pastu hilang.Memula publish komen tu ade,tp hilang bila dh 3-4 kali bukak.
Lg satu ada sesetengah kt blog lain pun Ell tengok mcm tu.Bila Ell tengok ada komen 3,tp bila bukak Ell yg baru nk komen.Dan kdg2 yg Ell dh komen,bila nk tengok apa tuan punye blog balas..komen Ell tak de pun…kompius neyh.U’ols kompius tk baca perenggan ni.hihihi…
Aritu Ell baca kat blog RATNA lebih kurang mcm ni jugak..tp Ell ignore je(n tak bg komen pun,tk sempat) sbb komen kat blog RATNA (n3 berkenaan) tu kene approved dulu by blog autor kan.Itu pasal agaknya komen 6 nmpk 4 atau 3 atau 2 atau takde…
Tolong! bende ni boleh solve ke tidak..n bila dh ok komen yg hilang tu boleh ada balik tak?
Comments
  1. ninaneno says:

    uhh??? mejik… =)tak penah nak amik tau plak pasal komen bleh ilang2 ni…mcm kena check jugak ni…

  2. ~ Lady ell ~ says:

    ninaneno>>ha'ah yelah..mcm cyril buat mejik.hhahahatengoklh mcm ni,kt front page masih lagi kosong komen,tp sesaje je bukak..tengok2 kamu dh komen.ape citer tu.

  3. mamarempit says:

    akak pun tk tau nk komen apa…heheh…rabun IT gak akak ni

  4. rasp says:

    semalam i pun jadik gini sis…tgk kat blog komen ada 5, bila buka elek pocik…jenuh gak le i dok sign in sign out…lepas tu kengkonon le tgk kat comment moderation tu kot2 ada yg tak betul…padahal i nie mmg buta tuli IT…so usaha i tu, ntah apa2 lah kan…tapi syukur at last semuanya ada…but ekceli i pun tak tau sbb apa…hurmmmm….

  5. ratna says:

    ell, hari tu blog ni okay dah.. tp smlm dia jadi balik. senang citer blog skrg ni tgh weng.. tunggu dia pulih nanti kay..

  6. ct rahani says:

    x penah lak jd camnih kak.. maybe betul cam ratna ckp tuh.. blog ngah weng.. hehe..

  7. Miss Ekin says:

    a'ah kak.. kte pn kdg2 komen kt blog org.. pas2 tgk balik die reply ape da xde da komen kte.. wuwuwu ingatkn die delete huhu

  8. eynda says:

    Pagi ni pun jadi kat blog eynda…dah ada 5 komen tapi bila nak reply komen kawan2 tu tak nampak satu pun komen…kosong….dah dekat beberapa minit lepas tu baru nampak komen…

  9. ~ Lady ell ~ says:

    mamarempit>>sama je kita kak…rasp>>ea,tp nnt rasanya ok kot ekk..syabas cubaan yg berjaya!!:)

  10. ~ Lady ell ~ says:

    ratna>>mintak2 ok balik lh kan…ct rahani>>agaknya semalam hari weng sedonia utk blogspot kan…:D

  11. ~ Lady ell ~ says:

    miss ekin>>penah jugak ekk.problem la ngan blogspot ni kan…eynda>>kejap ada,kejap takde..untung ada balik ekk kak…:)myra>>tak de ajaib nyer..dh ok dah..hihihi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s