masuk paper..

Posted: 27/03/2010 in bdmnton, game, hsbn
Saturday,March 27,2010

Hi..
Ni cite psl hsbn Ell yg bru hbis game Bdmnton Open Pontian tempoh hri dr 19-22 March lps brlngsung di Bt 34,Jln Johor. Sungguhpn kemasukan sebanyak 44 regu brtnding tp nasib kira masih lg menyebelahi dgn mndpt tmpt ke 2. Cuma apa yg Ell tk sngka tu, kali ni masuk paper lg tp yg melayu plak (masa yg brpasukan hri tu paper cina).
 
Metro (metroplus,page 7) Jumaat,26 March 2010

 
Berita Harian (Johor,page 8) Khamis,25 March 2010
Mengambil hadiah bersama beregunya pd kali ini 
Sbnrnyakn klau u’ols nk tau, Ell rasa bangga sesangat kt hsbn Ell.Yelahkn, isteri mana yg tk berasa happy klau ada apa2 kejayaan yg dicapai suami kita masing2 ye tak..Wlaupn mngkin tk seberapa tp in the moment at least kongsilh kegembiraan bersama masa2 tu dn mngkin dgn itu mudahan dptlh lg ia menaikkn semangatnya lg dimasa depan.
K thniah buat Suamiku n jgn lupa utk naikkn lg minat anak2 kita pd bdmnton nnt ya. Aryan ni pn dh mula tnjukkn minat nmpaknya..
Comments
  1. T.u.Y.a says:

    salam kak ell..lama dah Tuya x dtg sini..heheh..congrate utk asben akk ek..active betul dia main badminton nih..mesti anak2 pun ikut jejak ayahnye nnti ek..

  2. wow! congrats to ur husband ell!cayalah! glamour, gitu.:)

  3. iena hamdi says:

    wah tahniah.. ni mmg minat giler ngan badminton kan… hehheanak2 akak terutama farid pun minat indoor game.. football tak minat sama macam ayah dia… suka badminton ajer.. hehehe

  4. ~ Lady ell ~ says:

    diana>>untung bkn terrorist ekk..hehehetuya>>salam..wah,feeling pengantin baru ekk.:)hubby akk ni mmg passion ngan badminton nih.seminggu kalau tk main,sakit dier..:P

  5. ~ Lady ell ~ says:

    ayu>>jadiklh sis..glamer kejap.sampaikn gi umah kwn2 die semua tegur masuk paper..apalagi berbunga2lh hati dier..:)iena hamdi>>indoor game ni selamat..hujan panas pun steady je…:)

  6. ANAK2 akak been particularly interested Farid indoor game .. interest in football is not the same kind of father he is … like badminton Ajer .. hehehe

  7. rasp says:

    congrats to ur hubby sis…tul la tu sis…isteri mana tak bangga dgn hubby sendiri kan…..

  8. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>tq sis…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s