2 weeks Aariz

Posted: 08/02/2010 in Aariz, family, son

Monday,Feb 8,2010

Hi uol’s..
Buat masa ni tk de apa2 rasanya Ell nk post entry. Tambahan juga masa Ell yg agak trbatas. So Ell letak je gambar anak Ell yg baru ni ya. Dpt juga Ell kongsi sedikit kegembiraan Ell dgn uol’s dgn melihat perkembangan Aariz dr 2 entry sblm2 ni (hari pertama n 1 minggu).

2 weeks Aariz
Srry ya..gambarnya tk berapa sharp sbb pakai cam phone shj.
Haa..sblm trlupa. Disini Ell juga ingin meminta maaf krn disbbkn masa,mungkin ada diantara komen2 yg uol’s tngglkn..Ell secara tk sengaja trlepas atau pn lambat utk mmblsnya juga kurang sempat nk kesana-kemari tpt uol’s. Apa pun maaf bnyak2 ya..Ell harap uol’s faham.

Comments
  1. ya allah kak ell…congrats!! chumell nya baby :)alhamdulillah..referring to entry sebelum nih, pas besalin pun sempat update blog.. hebat betul!!congrats once again, sorry kite baru visit blog kak ell..

  2. Dee says:

    wah..mata dh bukak besar..kemain lg aariz..dh pandai posing eh..teringatlah sis..org dulu2 kata..bb baru keluar..lmbt bukak mata..bb skrg..advance..hahaha..

  3. ratna says:

    nampak mcm dah besar jer aariz ni.. mcm baby umur sebulan pulak.. mesti handsome dah besar ni nanti mcm abang dia aryan..

  4. LoVEaQshA says:

    aariz cumilnya,makin tembam dan sibji rupa abangnya..hehesib baik jauh lau dekat da selamat Aariz kna geget2 dengan aunty..hiks

  5. rasp says:

    eh eh sis…i rasa sebijik muka aryan…correct me if i'm wrong…chooommmmeeellllnya….hugs & kisses kat semua ur kids ya🙂

  6. waaa…gebusnyeee, sihatnyeeee… comelll~~~!!!

  7. cutenya…ell jaga diri elok2 ye…

  8. ~ Lady ell ~ says:

    cik bunge daisy>>yang,hari pertma tu hsbn akak yg tlg update kan..:)lgpun,akak sihat2 je.tk mcm org sakit bersalin pun..so,mmg bnyk masa.:)thnx ya..Dee>>susah gak nk tengok dier bukak mata besar2 mcm tu,sbb dier gasak tido je..weight dier 20hari ni,dh 3.6kg.:)ha'ah kan..ell pun slalu dengar org tua2 ckp,dulu2 bby mana tau bukak mata lgi,tp skrng bby mmg dh advance lah ekk.Aariz ni pulak,hari pertama kuar dr perut airmata berjurai2 kalau nanges..ratna>>syukurlah aariz cepat besar,ell pun tk sabar nk tengok dier membesar..alhamdullillah sempurna n cukup sifat,kalau hndsme tu kelebihan pd dier…:)harap2 perangai n kelakuannya molek mcm rupanya..(doakan eh)LoveAqsha>>sebijik Aryan ekk.ramai gaklah yg tegur ckp camtu..:)huuu..selamat ank akak tk kene geget dik..:)rasp>>betullah sis,ramai yg ckp mcm tu..tp ell rasa ada gak iras2 semua kakaks n abg dier..dh acuannye sama,rupanya pun lebih kurang je..:)aslina>>mekasih..:)myra>>thnx ya…

  9. @tune® says:

    ah,…cutenye dieeeeee

  10. ~ Lady ell ~ says:

    atune>>ko pun bleh buat jugak aper..:P

  11. mamaadam says:

    Alala comelnya dia..dah nampak beza dah dari entry yang lepas kan..memang baby skrg cepat membesar..emmm

  12. ct rahani says:

    comelnya aariz.. cam muka aryan pun ader gak..k.ell, sori kak x sempat lg nk gi visit aariz.. nti ader masa yg sesuai sy bitau k.. salam peluk cium utk aariz yg tomei.. hehehe..

  13. Cik Wanie says:

    YA ALLAH,akk cutenyer dier,geram nyer….hihihihi,bilalah agaknya dpt jumpa akk ngn baby kan,hurm…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s