Diaper bag~

Posted: 04/02/2010 in blogger, friends, gift

Thursday,Feb 4,2010

Buat Dee,Ell nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab susah payah order diaper bag ni special dr http://norlijamal.blogspot.com/ n terus kirim kat Ell.Dptnya smlm.Ell suka sangat2 sbb specially handmade, kualitinya baik n jahitan nya kemas..:)

Ell tak dapatlah nk type bnyk2,cuma nk memberitahu kegembiraan Ell dgn rezeki yang datang ni n betapa terima kasih bnyak2nya Ell pada Dee.

~Mekasih Dee~
Comments
  1. mamarempit says:

    salam ziarah…uik…cepatnye tibe…ngeee….salam perkenalan jugak dari mamarempit@leeya

  2. bspotgurl says:

    Comel je bag tu🙂.. apa khabar mummy & baby?

  3. bertuahnya sis…sweet je beg comel tu..semoga sis n baby sentiasa sehat k..

  4. Dee says:

    suka bila ell happy dgn pemberian dee..xde apalah..just a small token for the baby..tu ar..mamarempit yg jahit..pakat2 order..utk majlis marhaban pun dia leh buat..yg kecik2..tp tya tukang jahitlah ye..hehehe..

  5. rasp says:

    sweetnya bag tu sis…model tu pun comel hehehehe

  6. ~ Lady ell ~ says:

    mamarempit>>salam,mekasih menziarah.:)ha'ah kan..cepat je sampainyer..sehari je kan..btw ell suka jahitannya..saaangatlah kemas.:)lps ni bleh wat bisnes besar2an eh..salam perkenalan..bspotgurl>>mekasih bertanya khabr ya..ell n baby sihat je,so far tak de apa2masalah.bby pun baik je tk meragam ..:)

  7. ~ Lady ell ~ says:

    brilliant marjan>>mekasih adik..:)*smooch n hugs*Dee>>alahai dee,walaupun dee kata tk seberapa tp ell hargai sesangat..mekasih skali lagi..:)mmg ell rasa kalau nk spprt kawan sesama blogger ni,sgt sesuai membuat tempahan ekk.tk kan mengecewakan punyer..rasp>>ahaks,model tu ala2 verangan je tu..:)

  8. Rui says:

    cik elly! :)congrats for ur new born baby!wahh, congrats juga coz cik elly still maintain ber-bloggin.. :)gud2 keep it up!😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s