One week…Aariz Arslan

Posted: 29/01/2010 in Aariz, baby, son

Friday,January 29,2010

Salam semua.
Disbbkn trlalu banyak prtanyaan yg ingin tahu nama n ada juga yg blm melihat gambar Ell’s new born baby ni, baik dari kwn2 @fb, blog mahupun akak2 ipar Ell sndiri n anak2 mrk..jd Ell buat entry ni special utk kesemuanya.

Setelah difikirkn trmasuk mengambil kira polls yg ada diantara u’ols tlg hari tu, Ell n hsbn decided utk menamakan dgn nama Aariz Arslan yg mmbawa maksud respectable n brave/bravery/lion. Ada sedikit kelainan dari ejaan n sebutan ttp ia mmbawa makna yg sama. Spelling dia mmg mcm tu..Arabic (double A instead of sngle n Arslan).
Apa pun Ell n hsbn brsyukur yg tramat pd Allah swt krn telah mmberikn kami zuriat yg sempurna sifatnya dn kami berdoa agar dipermudahkan kehidupannya dikemudian hari, InsyaAllah..

Comments
  1. eya says:

    susohnye nk sbt nm dia..hihi..

  2. ratna says:

    sedap nama tu.. geram betullah tgk baby aariz ni. muka bolat.

  3. rasp says:

    Aariz is sooooooooo adorable!!!and i soooo loike nama aariz🙂

  4. wahhh nama baby ell … double A tue .. unik…unikkk😉

  5. Dee says:

    comel tu..nama pun sedap..

  6. iena hamdi says:

    tahniah ell… moga cepat sembuh.. pantang elok2 tau.. hehehsedap nyer nama baby…

  7. kakngah says:

    congrats!jg dr baik2 k..

  8. eZa says:

    alahai… comelnye! nice name!😉

  9. CatlinaFly says:

    alhamdulillah..tahniah atas kelahiran aariz..

  10. Joyah Sempoi says:

    salam ladyell…congrats and congrats..alhamdulillah…nama arslan tu mengingatkan kita ttg citer prince narnia tuh..yang lion besar tuh namanya arslan jugak..

  11. Nad Eusoff says:

    so adorable!nice name sis.

  12. mamaadam says:

    Ha sedap nama tu.. Tahniah lagi sekali ek..dah selamat dah sume..

  13. alhamdulillah…shantek baby… ops!!! handsome baby..cantek nama tu…eeeeeee.. sukanya nengok budak kecik, macam nak cubit je..tlg cubitkan boleh??

  14. Izan says:

    sedapnya nama…. yang penting maksud dia sungguh baik =)

  15. Very nice, he is looking so cute…

  16. Makna nama yang sedap!!Semoga menjadi ank yang soleh wahai aariz arslan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s