trek tag tag

Posted: 29/12/2009 in blogger, family, friends, tag

Tuesday,Dec 29,2009

Salam alls..

5-6 ari Ell tk update blog ni ada plak yg brtanya Ell dh bersalin ke..? Rilex eh,baby ni masih lum puas duk dlm stomach mama dier nih.Beb,tak yah kecoh..nnt kalau betul2 Ell dh beranak,akan diberitahu ok.:)Buat masa sekarang ni Ell masih lagi boleh melompat2 katak tu.:)tk terberanak nyer..heheheh .masih ada lg >>2minggu.U’ols pun tolonglh doa2 kan Ell ya.

Cuma terlalu bnyk hal2 yg nk diuruskan.Masa asyik tk mencukupi je.Ermm kalau lah dpt Ell tawaf semua blog yg link kan Ell ni…lega sket hati.Tp kan..tgh Ell tawaf menawaf tu,trcium plak bau yg mcm memanggil2 je suruh singgah.Kiranya bau ni lagi kuat la dr bau hajar aswad tuh..:)

Hah! ni lah die panggilan membuat TAG.Sis Ayu,sori eh..Ell amik tag,tp tk bg komen.ampun ya…

A.write five(5) interesting facts about the person who gave you this award.

1.Single🙂

2.Pandai mengaji n menghafaz Quran

3.Memahami bahasa arab(baru Ell tau)

4.Ada online bisnis (gi ushar ye) http://ats-shoppe.blogspot.com/

5.Sgt menghargai org2 sekeliling dier..tk mcm sesetengah org kan.. (tringin sgt berjumpa)

B.Jot down ten(10) interesting facts about yourself and your hobbies.

my hobbies:


1.Suka n rajin membuat kraft

2.Suka masak,kadg2 tah hape2..

3.Suka karaoke walaupun suara sumbang mambang..:D

4.Suka baca magazine tentang dekorasi terutama country styles

5.Menonton movies yg hsbn d/load..tp skrng most of time Ell bnyk tido.Apa tak nyer..sekali nk tengok movie hsbn ajak marathon tu..

myself:

1.Anak tunggal

2.Fulltime h/w..:) syiok..

3.Anak nk masuk 4 tp masih muda..30th above bleh pasang bdn..:P

4.Bleh la dikatakan sweet,lembut,pemalu..tp hakikatnya bengis gak..hahaha(gelak syaiton)

5.Haa, ni paling best..tak yah duk berkira2 nk bayar bills or whuteva,semua ditanggung beres oleh incik hsbn.tp kesian kan..hsbn dh bertungkus lumus,berpenat lelah carik rezeki..sbg isteri Ell hargai dgn TIDAK meminta2,cukup apa yg diberi je..kalau ada lebih,syukur..rezeki. makanya,Ell bkn jenis yg suka bershopping segala,but sekali sekala no hal punyer..:)

C.Pick your ten(10) deserving recipients and describe them.

Part ni mmg agak susah sket.Tak tau eh nape.tp kalau nk memilih sapa yg nak di TAG tu mesti pening kepala.

1.Tuya-Cikgu,dh berkahwin n punyai seorng anak lelaki yg duk ngan nenek dier.

2.Finee-Dh brkahwin n tgh pregnat 4 da 2nd baby.

3.Ratna-Seorg ibu yg sweet,mata bundar n ada 2org princesses.

4.Marjan Ibtisam-walaupun masih muda,tp berjiwa besar dn murni:)

5.e-ja-suri rumahtangga sepenuh masa n ada sorang ank lelaki yg smart..

6.Rasp-loving n caring person

7.Azie-chef rumahtangga yg boleh dikatakan hebat juga.:)

8.Syani-tk kenal sgt,baru je link kan blog dier..

9.atune-sempoi n funny girl,baru je menamatkan zaman bujang pd 25 dec 2009.Tahniah!

10.Intan-Seorng ibu dn guru yg sgt berdedikasi.:)

Siap dh tag..sib baik sket je.And kat bawah ni Ell letak gambar ank2 Ell ngan ank2 BIL last wiken aritu.

Marsha with her best buddy yg chubby..:)

Sooo gooooood!

🙂

Itu je lah u’ols..tk de mende pun nk update sgt.sib baik ada tag nih..ada gak yg nk di tulis kan..

Sila klik nuffnang poll utk menyokong blog lifeofladyell.
~Terima Kasih~

Comments
  1. ♥frêaky.gurl♥ says:

    wahhh…da lame tak jenguk sini….da nak besalin da pun ek…;)

  2. *ayu the sun* says:

    haaaaa…. yay! ell dah buat tag..thanks yang!p/s: ayu lagi la teringin nak jumpa Ell.. mom kata nak g JB next year.. ade rezeki.. insyaAllah.. aaaammiinn..VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

  3. T.u.Y.a says:

    Moshi moshi..hehe..ingatkn x ada keja sekolah dah last2 minute cuti ni..huhu..Akak,mghtung hari nak bersalin.take care tau!

  4. Joyah Sempoi says:

    salam ladyell..lama jugak kita tak drop komen, rajin singgah jer..hehehe..masa agak terhad kalau ada anak kecik nih..tapi gagahkan jugak singgah blog kengkawan untuk membaca dan ikuti perkembangan..cuma tak dapat nak tinggal jejak jer..punyalah kejap masa berlalu..dah nak bersalin dahpun..anak kita yg kecik pun dah nearly 6 months..anyway, moga semuanya selamat….insyaAllah, dah banyak pengalaman nie lagi mudah..:)

  5. ratna says:

    he he he he.. sweetkah ku? thanx ell.. nanti saya cuba buat tag ni. anyway.. marsha ni cantik la..

  6. Dee says:

    rajinnya ell buat tag..oh..skrg tgh menunggu hari lah ni ye..moga semuanya selamat..

  7. rasp says:

    kkdg ada tag nie menyelamatkan kita yg idea tgk hilang nie kan sis…sis, if ada gud news nanti sms me tau! smoga everthing goes well with u!take care ya darling…

  8. ~ Lady ell ~ says:

    freaky.gurl>>>rasa mcm sekejap je 9bln ni..:)ayu the sun>>>no problem la sis..nk ke JB ya..jgn lupa gimme a 'ring' ya.boleh singgah sini.:)

  9. ~ Lady ell ~ says:

    Tuya>>>ada time tak?kalau takde lupakan jelah..maklumlah cikgu cikgi bila nk naik sekolah ni bz nye lain mcm kan..Joyah Sempoi>>>salam…yelah faham..ada ank kecik mmg susah ada masa terluang..kejap je dak kecik irfan tu 6bln yer..hai,kejap je masa ni kan.:)amin..mudah2an berkat doa cik joyah.:)

  10. ~ Lady ell ~ says:

    ratna>>>yelah,tk kan tipu plak..ikhlas dr hati tau.mmg sweet la.:)kalau tk de mende nk buat,boleh lh cuba buat tag ni yer..:)mekasih,alhamdulillah..syukur kurniaan Allah.Dee>>>sebenarnya dh tk de apa nk update dee..ngam2 pulak dgn sis ayu bg tag nih:).insya'allah..mekasih ya.hugs*rasp>>>betul3…tq my darling sista..:)dh tentu sis antara org yg pertama ell sms..:)

  11. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>>correction-dh semestinya*:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s