It’s back!!!

Posted: 15/12/2009 in family, shopping

Tuesday,Dec 15,2009

U’ols dh gi terjah McDonals lum…?Alah,kat memana pun post n3 prosperity burger nih.tak heran kan u’ols…Sape yg suka n belum gi,”cepat2!! dapatkan special menu ini yg hanya setahun sekali sahaja”.😛 Agak2 sesape yg mengidam tu gi lah eh..nnt meleleh plak air liur.Abis raya cina abis lh dier..Dan,yg paling sedap is ‘beef prosperity burger’ kalau yg chicken tu kureng la sket.Ell tak berkenan sgt.Tp kalau dh ada depan mata ngap jugaklah agaknyer..:)
Ni kali ke-3 Ell gi melantak prosperity burger ni,sbb last time Ell tk dpt merasa yg beef punyer sbb dh masuk chicken prosperity.Kira hati ku kechiwa gitu…ni mcm nk lepas gian la..:P

Godaan setawon sekali

“Yelah2..we’ols singgah..”(nmpk tk ada yg memanggil2 tu…hahahaah)

Allamak…weekdays pun ramai org ke..ni baru depan,tak tengok lg kiri,kanan n belakang we’ols.Nak snap pun trketaq2 malu org dok perati.

the sedap-nest burger in universe🙂

note:Aritu kan.. time hsbn beli kat drive tru kan..dier nye curly fries kan..campur ngan fries yg biasa tu tau. ngelat kan…Ell rasa dia dh pakat kot sape2 beli drive tru boleh campur.cit!

peace no war!!

play time!!! weeee huyyooo…(Aryan said)
1 some?..

muka budak baru lps recharge…

For kids hsbn belikan McChicken,Big Mac,Quater Pounder n fries.

Perut dh isi,gi plak ‘sesi belanja tak hingat.’Sebelah McD tu ada Carrefour yg tak berapa nk besar sgt.So,we’ols gilah belanja apa yg perlu plus yg tak perlu..(heheh biasalh kan)
gambar diambil dr parking lot Carrefour.Kiri McD,kanan Shopping mall.

Ell rasa sbb cuti sekolah kan org duk berduyun2 gi membeli belah.Tambah pulak Ada YES (year end sale) ni.

Kat luar bangunan Carrefour,ada promosi Jualan Gudang katanya..Tp barangnya pun tinggal sket2 je.tk bnyk pilihan sgt.MIL beli sebijik luggage yg boleh tahan jugak besar (bleh isi 2org kanak2)😀 tuk buat gi umrah…yg dh ada kat umah tu,tk cukup besar katanya…jgn tk caya,RM30 sahaja harganya.Tp tah bape lama boleh tahan tk pulak dpt dipastikan..
Sib baik gambar barang yg we’ol belanja tu Ell tk amik tau..kalau tidak, ada yg mengucap panjang Ell rasa.Mana tidaknye..hampir 2 troli penuh semuanya.:)
Pesanan:-
Sila belanja dengan berhemah,jgn berlebihan…!!
jgn ikut mcm we’ols nih.Ada buat list pun tp tk diumpamakn je..ihiks,(konon nk nasihat.)
Comments
  1. ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr says:

    beshnya…terliur la plak…have idea lunch nanti..nak p lunch mcD la ari ni..

  2. Emy Omar says:

    Besh..besh..saya dah dapatkan nye he..he..Yeah!! YES dah tiba so apa tunggu la seisi menghabiskan duit :p

  3. Dee says:

    x brp suka sbb x tahan ngan black pepper sauce nya yg amat pedas..next time nk request jgn boh byk..hehehe..

  4. e_ja says:

    suka sgt dgn prosperity burger ni..lom sempat je nk melayan tekak ni..xpe2..mcd nantikan kehadiran akak ye!!..hehehe..

  5. rasp says:

    SH & emerald suka burger nie..i kureng skit, tak suka pedas black pepper…tapi i suka curly fries dia…

  6. sweetfiza says:

    Curly Fries ….hhmmm..yummyyy…

  7. Cik Wanie says:

    wanie ngn mama pun dah g try,mmg sedap,siap request mintak kurangkan pedas,sbb wanie x tahan pedas,hik hik hik….

  8. neezareef says:

    wat masa ni br skali je mkn..wpn hari2 lalu rasa nk drive thru hari2 je rasa..

  9. hazlin says:

    Salam,Semoga hadirnya sinar baru 1431 Hijrah, menghijrahkan kita ke arah yang lebih baik…akak suka big mac…

  10. ~ Lady ell ~ says:

    crazygurl>>>haa…dh dptkan ke belum..nnt tk habis2 trliur plak.:)Emy omar>>>sedap kan kan kan…huhuhu..Ell tk bleh 'yes' kan sgt YES nih.dh nk dekat beranak dh ni.nnt alaun bulanan sumer habis.:)puan Emy silalh kirim kat sini sikit ye.boleh kita perabih duit sesama..:D

  11. ~ Lady ell ~ says:

    Dee>>>alahai..tk suka pedas ke…tp kan,yg ell mkn tu rasa kurang pedas la..ke, lidah ell ni yg dh kebas.:)e-ja>>>akak lama dh cik mekdi tunggu.dh dpt layan tekak lum?

  12. ~ Lady ell ~ says:

    rasp>>>ell asal pedas sumer leh layan..tp kalau curly fries,ell suka lg yg a&w punyer…dgn conney dog dier..ermm nyum2sweetfiza>>>wah..ramai ekk peminat curly fries:)

  13. ~ Lady ell ~ says:

    cik wanie>>>amboi..boleh siap request lagi?yelah tekak memasing kan..neezareef>>>hehehe kak..jgn buat hari2..pedih nnt perut.hazlin>>>salam n terima kasih…big sedap..quater pounder pun sedap..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s