Nak pergi….

Posted: 23/11/2009 in hari raya, KL

Monday,Nov 23,2009

Jumaat ni Raya kan u’ols…We’ols ada perancangan nak beraya kat Shah Alam.Kalau takde apa2 halangan,hari Rabu(25 nov) we’ols naiklah KL.Tp hari pertama tu we’ol akan bermalan di umah SIL4 kat Hulu Langat.Sebelah petang hari khamis(birthday Aryan) tu baru gerak ke Shah Alam.

Sebenarnya kat Shah Alam tu ada 2 umah ipar Ell (BIL1 & SIL2)..rumah nya pun berhadapan je.Rasanya kat situ we’ols akan menghabiskan masa beberapa hari jugak lh.Paling sekejap pun sampai hari ahad(29 Nov),tp tengok keadaan..

So u’ols,agak2 sesiapa yg berdekatan dn berhampiran..kalau u’ols ada buat kenduri korban or w/ever,jgn malu2 jemput Ell sekali ya.:D Ell pun tak malu nk dtg kalau tak de apa2 yg menghalang..:)

Comments
  1. e_ja says:

    wahh ell..jauh beraya kali ni..semoga bergembira berhari raya..:)

  2. Brilliant Marjan@اداويه says:

    selamat beraya sis..hati2 dlm p'jalanan..rumah sy area kuala langat..xpasti lak beraya kt x..

  3. rasp says:

    have a safe trip ya ell…i pun balik kmpung beraya…kalo idak, dah leh jumpa kaannnnnn..

  4. LoVEaQshA says:

    Erm akak mehla dtg raya kt umah mama zura kt Gumbak..!~Dekat jer dr s.alam lalu hgway kesas xsmp sejam da smp umah zura..!~mehla..mehla!!!!~

  5. neezareef says:

    tukar angin raya kt s.a lak ya..slmt beraya

  6. ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr says:

    wah beraya sambil travel ni…bagus2

  7. Izan says:

    selamat bercuti… selamat hari raya

  8. ~ Lady ell ~ says:

    eja>>>jauh sket je..idak ler sampai ke ober sea tu..:)Brilliant Marjan>>>thnk you adik…:) same goes to u ya.rasp>>>tu la..rasa rugi tk dpt jumpa sis…jauh sgt ke jodoh kita ni sis..:DLove Aqsha>>>Zura,insya'al;lah..kalau ada kelapangan akak kontak zura eh..:)selamat beraya.neezareef>>>ni acara tahunan kak..tp tawon lps tak dpt wat cenggini(raya shah alam) sbb BIL nk kawen..tawon ni ttp diteruskan lah beraya naik bandar..hehehecrazygurl>>>gitu le nmpknye..:)Izan>>>m,ekasih Izan..buat izan sekeluarga jugak yer…eh,ada cuti ker?

  9. Dee says:

    eh..eh..dh dkt tu..tp still x sempat kot nk jumpa ell..nti apa2 hal dee roger eh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s